Meci: S. Errani/R. Vinci – E. Makarova/E. Vesnina

 

Duminica, 09.06.2013 se joaca finala de dublu a turneului feminin de Grand Slam de la Rolland Garros. Aici italiencele Sara Errani si Roberta Vinci, jucatoare ce se afla pe locul 1 in clasamentul de dublu, le vor intalni pe Ekaterina Makarova, numarul 7 mondial si Elena Vesnina, numarul 9 mondial in clasamentul de dublu. Cele doua perechi s-au mai intalnit de 4 ori in cariera, de fiecare data castigand Errani si Vinci, ultima data anul acesta la Australian Open, scor 6-2 6-4. Errani si Vinci au trecut aici in primul tur de L. Lino Dominguez / G. Mugurguza, in 3 seturi, scor 6-3 3-6 6-2, in turul al doilea au trecut de frantuzoaicele J. Coin / P. Parmentier, in 2 seturi, scor 6-0 6-1, in turul al treilea au trecut de S. Lisicki si J. Husarova, in 2 seturi, scor 6-3 6-1, in sferturi au trecut de S. Zheng / V. Lepchenko tot in 2 seturi, scor 7-5 6-1, pentru ca in semifinale sa le invinga pe N. Petrova si pe K. Srebotnik, in 3 seturi, scor 6-3 5-7 6-3.

 

De partea cealalta Vesnina si Makarova au avut un traseu usor pana in finala, ele reusind sa nu piarda niciun set pana in ultima faza a competitiei, au trecut in primul tur de M. Burdette si S. Stephens, scor 6-1 6-3, in turul 2 le-au invins pe N. Bratchikova si T. Tanasugarn, scor 6-1 6-4, in turul al 3-lea au trecut de M. Lucic / J. Jankovic, scor 7-6 6-4, in sferturi le-au invins pe Mladenovic si Voskoboeva, scor 6-4 6-1, pentru ca ulterior in semifinale sa treaca de perechea L. Hradecka / A. Hlavackova, scor 6-4 7-5. Vinci si Eranni au o experienta mult mai vasta in cea ce priveste turneele de Grand Slam, ele avand in palmares 3 turnee de acest fel.

 

Din acest motiv si datorita meciurilor directe voi lua ca pronostic o victorie in minimum de seturi pentru Vinci si Errani la o cota de 1.90 oferita de Unibet, o cota ce merita incercata. Succes!

 

Pronostic: Errani/Vinci 2-0 Casa de pariuri: Unibet Cota: 1.90