Meci: M. Bryan / B. Bryan – M. Llodra / N. Mahut

 

Sambata 08.06.2013 se joaca finala turneului de dublu masculin de la turneul de Grand Slam de la Rolland Garros. Aici fratii Bryan, Mike si Bob, perechea numarul 1 mondial ii vor intalni pe francezii Michael Llodra, numarul 45 in clasamentul de dublu si Nicolas Mahut, numarul 70 mondial. Fratii Bryan nu au pierdut pana acuma niciun set, si au trecut pe rand de F. Martin / J. Eysseric, scor 6-3 6-4, de E. Butorac / J. Sock, scor 7-5 7-6, in partida cu O. Marach / C. Kas au beneficiat de un abandon la scorul de 1-0 in primul set, in sferturi i-au invins pe spanioli F. Verdasco / S. D. Marrero, scor 6-3 6-4, iar in semifinale au trecut de A. Peya / B. Soares, scor 6-1 6-4.

 

De partea cealalta perechea Llodra / Mahut a trecut aici in primul tur de perechea L. Rosol / M. Kowalczyk, scor 6-3 6-3, in turul 2 au trecut de M. Mirnyi / H. Tecau, scor 4-6 7-6 7-5, in turul 3 au trecut D. Inglot / T. Huey, scor 6-3 6-4, in sferturi i-au invins pe M. Lopez / M. Grannolers-Pujol, pentru ca in semifinale sa treaca de H. Zeballos / P. Cuevas, scor 7-6 6-2. Fratii Bryan sunt probabil cea mai buna pereche de dublu din istoria tenisului, ei castigand in total 75 de turnee de dublu, din care 13 de Grand Slam. Francezii Llodra/ Mahut au ajuns surprinzator pana in ultimul act al turneului, ei neavand prea multa experienta, jucand impreuna doar doua turnee inainte de acesta, unde de fiecare data au fost invinsi in primul tur. Fratii Bryan nu cred ca vor avea probleme si se vor impune in minimum de seturi.

 

Cota oferita pentru acest pronostic de catre cei de la bet365 este de 1.66, o cota foarte buna ce merita incearcata cu toata increderea. Succes!

 

Pronostic: M. Bryan/ B. Bryan 2-0 Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.66