Meci: Jiri Vesely – Thomas Fabbiano

 

Vineri, 02.07.2013 se desfasoara in sferturile de finala ale turneului Challenger de la Liberec partida dintre cehul Jiri Vesely, numarul 98 mondial si italianul Thomas Fabbiano, numarul 183 mondial. Cei doi se afla la prima intalnire directa din cariera.

 

Vesely a trecut aici in primul tur de cehul Jan Kuncik, in 2 seturi, scor 6-1 6-0, iar in turul al 2-lea l-a invins de asemenea in 2 seturi pe Adam Pavlasek, scor 6-4 6-2. Cehul a avut un an foarte bun pe zgura. El a reusit sa castige turneul de la Mersin, unde s-a impus in finala in fata lui Simon Greul, de asemenea a castigat turneul de la Ostrava, acolo unde l-a invins in finala pe Steve Darcis a reusit sa ajunga pana in finala la turneul Challenger de la Prostejov, acolo unde a fost invins de Radek Stepanek, finala a facut si la Braunschweig, unde a pierdut in fata neamtului Florian Mayer, insa la ultimul turneul, cel de la Umag a fost invins in primul tur de Andreas Haider-Maurer.

 

Fabbiano a trecut aici in primul tur de cehul Marek Michalicka, in 2 seturi, scor 7-6 6-4, iar in turul al 2-lea a trecut de asemenea in 2 seturi de slovacul Norbert Gombos, scor 6-4 7-6. Italianul a avut si el prestatii destul de bune anul acesta, reusind sa castige turneul de la Recanati, de asemenea a mai facut 2 semifinale, la Todi si San Benedetto, insa la ultimul turneu la care a participat, cel de la Orbetello a fost invins in primul tur de Filippo Volandri.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.25 pentru victoria lui Vesely si 3.75 pentru o victorie a lui Fabbiano. Un lucru ce trebuie mentionat este acela ca Fabbiano a reusit sa il invinga anul acesta pe Haider-Maurer, jucator ce l-a invins pe Vesely la ultimul turneu, din acest motiv pronosticul free-bets este victorie Fabbiano pe un pariu cu miza medie.

 

Pronostic: Thomas Fabbiano Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.75