Meci: FC Vaslui – FC Rapid Bucuresti – 22.07.2013

Pronostic FC Vaslui – FC Rapid Bucuresti

 

Luni, 22.07.2013 se va disputa pe stadionul Municipal din Vaslui, de la ora 21.30 partida dintre FC Vaslui si FC Rapid Bucuresti.

Acest meci va inchide prima etapa a Ligii I din sezonul competitional 2013-2014. FC Vaslui va incepe partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Cerniauskas, Heil , Celeban, Varela, Salageanu, Antal, Caue, Lovrecic, Sanmartean, Pozder si Temwanjera, in timp ce FC Rapid va incepe partida cel mai probabil cu: Draghia, Coman, Tataru, Lung, Stoica, Pacurar, Negru, Ionita II, Balan, Pancu si Ciolacu. Nu exista accidentati la niciuna dintre cele doua echipe, insa la Rapid sunt suspendati Voicu, Oros si Dica. Cei de la Vaslui au jucat 5 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, acolo unde au fost invinsi cu 0-4 de Sevastopol, au pierdut cu 0-1 in fata celor de la Karlsruher SC, au remizat cu Volga, scor 0-0, acelasi scor l-au facut si in meciul cu Ingolstadt, si i-au invins cu scorul de 3-1 pe cei de la CSM Moinesti.

 

Rapid a fost cat pe ce sa nu evolueze anul acesta in Liga I, insa a primit sansa de la Federatie sa joace un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga cu cei de la Concordia Chiajna, meci pe care au reusit sa il castige cu scorul de 2-1. Cu tot haosul care a fost la Rapid in aceasta vara, giulestenii au reusit sa joace un singur meci amical, cu CS Urban Titu, meci ce l-au pierdut cu scorul de 0-1. Cei de la bet365 ne ofera o cota de 1.57 pentru o victorie a celor de la Vaslui, 3.75 pentru o remiza si 6.00 pentru o victorie a celor de la Rapid. In sezonul trecut cele doua echipe au remizat in Giulesti, iar la Vaslui s-au impus gazdele cu 1-0. Diferenta dintre cele doua loturi este clara in favoarea Vasluiului si nu cred ca acestia pot termina aceasta etapa fara sa ia toate cele 3 puncte.

 

Pronostic: FC Vaslui Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.57