Meci: AS Trencin – Astra Giurgiu

 

Joi, 01.08.2013 de la ora 18:00 pe stadionul Dubnica din orasul cu acelasi nume, se vor intalnii slovacii de la AS Trencin si romanii de la Astra Giurgiu, intr-un meci ce se desfasoara in turul 3 preliminar al Europa League. Cei de la Astra vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Lung jr. , Matel, Youssef, Muresan, Morais, Seto, Cristescu, Enache, Budescu, Tembo si Fatai. Nu vor putea evolua pentru giurgiuveni Yahaya si Bukari care sunt accidentati si Laban care este suspendat.

“Alb-negrii” au jucat 3 meciuri amicale in pauza competitionala, acolo unde i-au invins cu 11-0 pe amatorii elvetieni de la FC Saxon Sports, au castigat cu 3-1 meciul cu echipa din liga a 2-a elvetiana, FC Wohlen si au pierdut cu 1-2 meciul jucat in compania rusilor de la Dinamo Moscova, iar in primul meci din Liga I i-au invins categoric in deplasare pe cei de la Viitorul Constanta, scor 4-0. In turul 2 preliminar al Europa League a trecut de cipriotii de la Omonia Nicosia, cu care dupa ce au remizat acasa scor 1-1 au reusit sa se impuna la Nicosia cu 2-1.

Cei de la Trencin au trecut in turul 2 preliminar de suedezii de la IFK Goteborg, cu care dupa ce au remizat in deplasare, scor 0-0 au reusit sa se impuna acasa cu scorul de 2-1. Slovacii au jucat si in campionat 3 meciuri, acolo unde se afla pe locul 3, dupa 2 victorii si o infrangere.

Cei de la bet365 ne ofera o cota de 2.80 pentru o victorie a celor de la Trencin, 3.25 pentru o victorie si 2.50 pentru o victorie a celor de la Astra. I-am urmarit pe cei de la Astra in ultima perdioada, si este o echipa intr-o forma foarte buna cu un atac foarte puternic care le va pune mari probleme slovacilor. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Astra Giurgiu.

 

Pronostic: Astra Giurgiu Casa de pariuri: Bet365 Cota: 2.50