Meci: Dustin Brown – Victor Hanescu

 

Miercuri, 23.07.2013 in primul tur al turneului pe zgura de la Gstaad se vor intalni neamtul Dustin Brown, numarul 169 mondial si conationalul nostru, Victor Hanescu, numarul 52 mondial. Cei doi se afla la prima intalnire directa din cariera. Brown, datorita pozitiei slabe din clasament a fost nevoit sa joace aici 2 meciuri de calificare, unde a trecut in minimum de seturi de elvetianul Alexander Ritschard, scor 6-2 7-6 si de francezul Florian Reynet, scor 6-4 6-2. Neamtul a avut un an slab pe zgura, el pierzand  in calificari la numeroase turnee, cum ar fi cel de la Vina del Mar, de la Sao Paulo, de la Dusseldorf sau de la Stuttgart. Singura data cand a trecut de calificari a fost la turneul Challenger de la Roma, acolo unde a fost invins in primul tur de Guido Pella.

 

Hanescu a avut un an mult mai bun decat adversarul sau, el reusind sa ajunga pana in sferturile de finala la Bucuresti si Oeiras, unde a pierdut la Florian Mayer si David Ferrer, la Stuttgart a reusit sa ajunga pana in semifinale, dupa ce a trecut de niste adversari foarte valorosi precum Thomaz Bellucci sau Benoit Paire, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Hamburg, a fost invins in primul tur de slovenul Blaz Kavcic. Cei de la bet365 ne ofera o cota de 2.75 pentru o victorie a lui Dustin Brown si 1.40 pentru o victorie a lui Victor Hanescu. Cu toate ca a reusit cateva rezultate bune pe iarba anul acesta, Brown nu pare sa se simta deloc bine pe zgura, in timp ce pentru Hanescu aceasta este suprafata favoritq.

Tinand cont de rezultatele celor doi pe zgura de anul aceasta, cred ca poate exista un singur castigator in aceasta partida, conationalul nostru, Victor Hanescu.

 

Pronostic:Victor Hanescu Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.40