Meci: Corona Brasov – Otelul Galati

 

Luni, 22.07.2013 in prima etapa a Ligii I se vor intalni pe stadionul “Tineretului” din Brasov echipele Corona Brasov si Otelul Galati. Cel mai probabil cei din Brasov vor incepe cu: Marc, Burlacu, Ilie, Damian, Arce, Neacsa, Olariu, Stanga, Stere, Bus si Coman, in timp ce Otelul Galati va incepe probabil cu: Branet, Filipe, Sarghi, Costin, Murgoci, Neagu, Filip, Giurgiu, Astafei, Paraschiv, Iorga.

Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul celor de la Corona Brasov, in timp ce de la Otelul va lipsi Grahovac, care a fost exclus din lot. Corona Brasov a jucat 3 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, toate cu echipe romanesti, ei invingandu-i pe cei de la Dinamo Bucuresti cu scorul de 1-0, remizand 0-0 cu cei de la Universitatea Cluj, si trecand cu scorul de 2-1 de FC Buftea.

 

Otelul Galati a disputat 6 meciuri amicale in aceasta vara, acolo unde au trecut de FC Bury, scor 4-0, au remizat 0-0 cu Livingston, i-au invins cu 2-0 pe cei de la Ayr United, au trecut cu 4-0 si de cei de la Wolwerhampton, au fost invinsi cu 1-2 de Club Brugge, si i-au invins cu 7-0 pe cei de la Dunarea Galati. Cei de la bet365 ne ofera o cota de 2.63 pentru o victorie a celor de la Corona Brasov, 3.10 pentru o remiza, si 2.80 pentru o victorie a celor de la Otelul Galati. Otelul nu a facut transferuri importante vara asta, in timp ce cei de la Corona  i-au adus la echipa pe Kanon, Stanescu, Arce si Bus.

 

Cu toate acestea voi miza pe plusul de experienta a celor de la Otelul pe prima scena si pe meciurile bune facute in Anglia, astfel incat nu cred ca Otelarii vor pierde aceasta partida.

 

Casa de pariuri bet365 ne ofera o cota de 1.50 pentru o victorie a oaspetilor sau un meci egal, o cota ce merita incercata.