Predictie si avampremiera Chelsea – Manchester United

 

Chelsea- MAN UTD

Chelsea este liderul din Premier League dupa primele 8 etape cu 22 de puncte. Au castigat 7 meciuri si au terminat un meci egal. Forma lor este cea mai buna din liga cu EVVVV, si au procentaj de 100% la meciuri castigate acasa. Media de goluri este de 3.13 cu 4 meciuri peste 2.5 si 4 sub.

 

 

Manchester United sunt pe pozitia a doua in Premier League cu 4 puncte mai putin ca cei de la Chelsea. Au obtinut 6 victorii si doua infrangeri. Forma lor este aproape la fel de buna ca cea a gazdolor VVIVV,in deplasare au doar o infrangere in acest sezon, in fata lui Everton. Pana atunci iau infrant pe cei de la Southampton, Liverpool si Newcastle. Media de goluri este mai mare ca cea a lui Chelsea adica 4.00. Doar unul din cele 8 meciuri a fost sub 2.5 goluri.

 

 

Stiri despre echipe: Chelsea – MAN UTD

 

 

La Chelsea vor lipsi atat capitanul John Terry cat si vice-capitanul Frank Lampard. Man Utd mai au cateva saptamani de asteptat pentru intoarcerea lui Chris Smalling si lui Phil Jones, si mai multe pana la intoarcerea lui Vidic. Shinji Kagawa sa accidentat in meciul cu braga si va lipsi deasemenea. De Gea va continua a fi portarul titular deoarece Lidegaart nu va fi refacut dupa o accidentare.

 

 

Chelsea au inceput acest sezon aproape impecabil si sunt inca neinvinsi in liga, dar au fost invinsi de Shakhtar saptamana asta. Au castigat doua meciuri grele in deplasare impotriva celor de la Stoke si Arsenal.

 

 

Manchester pe de alta parte nu au avut meciuri usoare, au trebuit sa recupereze din handicap impotriva celor de la Stocke  si in Champions League impotriva celor de la Braga. Accidentarile din defensiva nu iau ajutat si jucatorii transformati in fundasi au facut dificila incheierea vreunui meci fara a primi gol.

 

 

Cred ca Chelsea trebuie doar sa isi continue jocul bun si sa spere la goluri din partea spaniolului Fernando Torres. Cred ca si mijlocasii pot crea si marca destule goluri. Cred ca Rio Ferdinand trebuie sa faca un meci mare pentru ai putea opri atacantii de la Chelsea.

 

 

Predictie Chelsea- Man Utd

 

Pronostic Chelsea – Man United: pariu 1×2


 

Cred ca e greu de luat o decizie asupra acestui meci, dar pentru mine echipa gazda este pe val dupa victoria impotriva celor de la Spurs. Oscar, Hazard si Mata au tehnica superioara fata de cei care ii vor marca Evra, Rafael sau oricare jucator de la Manchester care are acest rol. Cred ca Chelsea va invinge in acest meci, dar nu veti optine o cota cu mult mai mare ca de obice.

 


Puteti paria pe Chelsea la BET365 la cota de 2.40 .

 

 

Pronostic Chelsea – Man Utd: pariu total goluri

 


 

Cele doua echipe au cea mai mare medie de goluri din Premier League, in ciuda faptului ca Chelsea practica un joc defensiv pot marca un gol sau doua in fata celor de la United. Meciurile de acasa a celor de la Chelsea au media aproimativ 3.5 goluri si Man Utd au o medie de 3 goluri pe meci in deplasare, deci media celor doua este 3.25 ceea ce indica spre un pariu la peste 2.5 goluri

 


Puteti paria la Bet365 la cota 1.66 peste 2.5 goluri.