Meci: CFR Cluj – Viitorul Constanta

 

Sambata, 10.08.2013 pe stadionul “Dr. Constantin Radulescu” din Cluj-Napoca de la ora 21:30 se vor intalni formatiile CFR Cluj si Viitorul Constanta, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 4-a a Ligii I.

 

Cei de CFR Cluj au avut un inceput foarte slab de sezon, ei reusind doar o remiza in prima etapa la FC Botosani, scor 0-0, de asemenea au remizat si in etapa a 2-a acasa cu ACS Poli Timisoara, scor 2-2, iar in ultima etapa au fost umiliti la Vaslui, acolo unde au pierdut cu scorul de 4-0. Cu aceste rezultate CFR se afla doar pe locul al 13-lea in clasamentul Ligii I. Ei vor aborda aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Felgueiras, Velayos, Brandao, Piccolo, Camora, Deac, Hora, Obiora, Costea si Kapetanos. Pentru CFR Ogbu este suspendat pentru 2 etape, iar dupa infrangerea de la Vaslui Cadu a fost exclus din lot, Stancioiu a fost trimis la echipa a 2-a, iar Djokovic nu a fost convocat.

 

Cei de la Viitorul Constanta au pierdut rusinos in prima etapa in fata celor de la Astra, scor 4-0, au remizat in etapa a 2-a in Giulesti, scor 1-1, insa acest meci s-a anulat datorita faptului ca Rapidul a fost exclus din Liga I, astfel incat constantenii vor fi nevoiti sa joace alt meci cu Concordia Chiajna, iar in etapa a 3-a au remizat scor 0-0 cu Dinamo Bucuresti. Cu un singur punct din 2 meciuri Viitorul se afla pe locul 15. Ei vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Vatca, Nikolov, Bejan, Ghionea, Mitrea, Lazar, Benzar, Nastasie, Dica, Carstocea si Gavra.

 

Bet365 ne ofera pentru aceasta partida o cota de 1.36 pentru o victorie a celor de la Cluj, 4.50 pentru o remiza si 7.00 pentru o victorie a celor de la Viitorul Constanta. CFR Cluj nu arata deloc bine anul asta, si tinand cont si de lipsa lui Cadu le va fi destul de greu sa se impuna in acest meci. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este de X2.

 

Pronostic: Egal sau victorie Viitorul Constanta Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.00