Meci: Ceahlaul Piatra-Neamt – Pandurii Targu-Jiu

 

Duminica, 11.08.2013 pe stadionul “Ceahlaul” din Piatra-Neamt de la ora 19:00 se desfasoara partida dintre Ceahlaul Piatra-Neamt si Pandurii Targu-Jiu, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 4-a a Ligii I.

 

Ceahlaul se afla momentan pe locul 8 in Liga I, cu o victorie, o remiza si o infrangere in primele 3 etape a Ligii I. In prima etapa nemtenii au pierdut in deplasare cu Steaua, scor 1-2, in etapa a 2-a i-au invins acasa pe cei de la Corona Brasov cu scorul de 3-0, iar in etapa a 3-a au remizat cu cei de la Universitatea Cluj, scor 1-1. Ceahlaul va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Jovic, Dumitras, Marc, Canu, Cazan, Achim, Stana, Chitosca, Golubic, Constantinescu si Jula. La nemteni Garcia este accidenta, iar Gheorghiu este suspendat.

 

Pandurii a avut un inceput foarte bun de campionat, ei aflandu-se pe locul 2 in clasamentul Ligii I, cu 2 victorii si o infrangere. In prima etapa ei au trecut acasa cu scorul de 3-1 de FC Brasov, in etapa a 2-a au remizat in deplasare la Petrolul, scor 1-1, iar in etapa a 3-a au castigat acasa impotriva celor de la Otelul Galati, scor 2-1. Pustai va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorii jucatori: Lazar, Ungurusan, Mamele, Paraskevas, Momcilovic, Anton, Nistor, Buleica, Eric Nicoara si Matulevicius. Exista 4 jucatori accidentati in echipa Pandurilor: Silva, Breeveld, Predescu si Lemnaru.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.00 pentru o victorie a celor de la Ceahlaul, 3.40 pentru o remiza si 2.40 pentru o victorie a celor de la Pandurii. Inceputul mai bun de campionat a celor de la Pandurii si forma buna pe care au aratat-o in Europa League ma face sa cred ca se pot impune si in aceasta partida. Pronosticul free-bets pentru acest meci este 2 solist.

 

Pronostic: Pandurii Targu-Jiu Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.40