Meci: Benoit Paire – Nikolay Davydenko

 

Luni, 12.08.2013 in primul tur al turneului pe hard de la Cincinnati se vor intalni francezul Benoit Paire, numarul 27 mondial si rusul Nikolay Davydenko, numarul 47 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data in cariera, anul acesta pe zgura de la Stuttgart, atunci cand s-a impus francezul in 2 seturi, scor 6-3 6-1.

 

Benoit Paire a avut cate evolutii destul de bune anul acest pe hard. El a reusit sa ajunga pana in semifinale la turneul de la Chennai, acolo unde a fost invins de Roberto Bautista-Agut, la Indian Wells a ajuns pana in turul 3, unde a pierdut in fata francezului Gilles Simon, a reusit sa castige turneul Challenger de la Gossier, dupa ce l-a invins in final ape Sergiy Stakhovsky, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Montreal, a reusit sa ajunga pana in turul al 3-lea, pierzand in fata australianului Marinko Matosevic.

 

Nikolay Davydenko a jucat anul acesta 5 turnee pe hard, el avand rezultate mediocre. La Doha a reusit sa ajunga pana in finala, unde a fost invins de Richard Gasquet, la Australian Open a fost eliminat in turul 2 de Roger Federer, la Dubai a fost eliminat in sferturi de acelasi Federer, la Indian Wells a fost eliminat in turul 2 de Juan Martin Del Potro, la Miami a fost eliminat de asemenea in turul al 2-lea de Alexandr Dolgopolov, iar la Montreal a ajuns pana in sferturi, acolo unde a abandonat in fata li Pospisil.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.40 pentru o victorie a lui Paire si 2.75 pentru o victorie a lui Davydenko. Tinand cont de rezultatele mai bune inregistrate de Paire anul acesta si de partida directa dintre cei doi de la Stuttgart este foarte posibil ca francezul sa se impuna in minimum de seturi, insa pentru siguranta voi merge pe o victorie simpla a francezului. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Benoit Paire.

 

Pronostic: Benoit Paire Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.40