Steaua-Molde

Steaua Bucuresti are 9 victorii, 2 egaluri si o infrangere in acest sezon de Liga 1, ceea ce ii face lideri pana acum. Media golurilor este de 2.83. Acasa Steaua are 8 victorii. Media golurilor din ultimele sase meciuri acasa este de 2.17. Jumatate din aceste meciuri sunt peste 2.5 goluri. In Europa, Steaua are 4 victorii si 2 infrangeri in ultimele 6 meciuri. Steaua sa calificat acest an in Europa League distrugandu-i pe cei de la Ekranes. Pana acum Steaua a reusit un egal, 2-2, cu Stuttgart si o victorie cu 1-0 acasa la FC Copenhagen.

 

 

Molde are 16 victorii 4 egaluri si 6 infrangeri in acest sezon de Tippeliga. Molde lupta cu Rosenborg pentru titlu, amndoua avand cate 52 de puncte. In ultimele sase meciuri acasa Molde are 3 victorii 2 egaluri si o infrangere. Media de goluri in ultimelor sase meciuri este de 3.17, dar trei din acestea au fost sub 2.5 goluri. La ultimele sase meciuri in deplasare Molde are o victorie 2 egaluri si 3 infrangeri. Molde nu a invins in deplasare de aproape doua luni. Molde a jucat pentru calificare in Champions League in acest sezon.  Ei iau invins pe Ventspils din Lituania, dar au fost infranti de Basel in ambele intalniri. Molde sa calificat in Europa League dupa o dubla cu Heerenveen din Olanda. Pana acum Molde a pierdut in deplasare cu Copenahgen si a castigat cu 2-0 acasa cu Stuttgart.

 

 

Steaua Bucuresti este echipa care poate face faze de poarta din toate pozitiile, dar duc lipsa de un marcator pentru nivelul de joc din Europa League. In Liga 1, Rusescu a marcat 7 goluri in 12 meciuri. Steaua este o echipa foarte tehnica, buna pe contra atac, si foarte compacta. Acasa sau dovedit a fi foarte greu de invins.

 

 

Molde asteapta ca atacantii sai sa faca minuni. Golgheterul Angan a lipsit in meciul cu Stuttgart dar va fi disponibil pentru acest meci. Antrenorul Solskjaer spera ca Argan care are 12 goluri in ultimele 24 de partide in Tippeligaen sa marcheze si in Europa.De asemenea si mijlocasul minune a lui Molde, Eikrem va fi disponibil in acest meci.

 

 

Din punct de vedere al posesiei, acest meci este cat de cat egal. Steaua este in opinia mea mai buna decat Molde, de aceea cred ca va avea un procentaj de 52-55% la posesie. Cand Steaua are mingea jucatorii lui Molde vor trebuii sa munceasca din greu sa o obtina. Molde nu este o echipa rea cand vine vorba de munca defensive.

 

 

Predictie 1×2

 

Steaua are o cota destul de mica pentru acest meci. Inteleg ca Steaua au o tarie acasa, probabil o posesie superioara si este putin mai buna decat Molde, nu pot sa inteleg cota de 1.50 la bet365. La Molde au revenit Angan si Eikrem, si  au fost foarte solizi defensive in acesta editie a Europa League. Atat timp cat cota la egal este in jur de 4.20 pentru doua echipe asa de echilibrate nu pot sa fac mai jult decat sa recomand rezultatu de egal pentru acest meci.

 

Predictie total goluri

 

Pana acum am stabilit ca acesta este un meci echilibrat intre doua echipe echilibrate si defensive. Cred ca se va marca destul de putin, si cred ca vor fi sub 3 goluri. Bet365 ofera cota de 1.28 la sub 3. Cred ca cea mai buna optiune este de sub 2.5 goluri.

Daca sunteti de acord cu aceasta predictie: Puteti obtine cota de 1.80 la Bet365.