Pont Olanda – Germania

Olanda Germania

Olanda - germania

 

 

Acesta este un meci clasic intre doi vecini. Chiar daca este un meci amical vor avea motivatie pentru a juca spectaculos. Ambele echipe aujucatori foarte buni multi dintre ei in stare sa castige un meci. Cele mai mari absente sunt Gomez de la nemti si Wesley Sneijder de la olandezi. De asemenea si Robin van Persie va lipsi. Ozil, Klose si Badstuber au confirmat ca vor lipsi de la acest meci. Robin van Persie va fi inlocuit de Huntelaar, si de asemenea Germania are rezerve foarte bune pentru cei absenti.

Puteti viziona acest meci incepand cu ora 21:30 pe Digi Sport 2 sau aici.

 

BET365 200 RON BONUS

 

Bet365 ofera un bonus de 200 RON noilor inregistrati. Aceasta este o ocazie extraordinara de a putea pune in aplicare predictiile oferite de site-ul nostru, nu ratati aceasta oportunitate!

Tot ce trebuie sa faceti este sa:

  1. Click pe acest link pentru a ajunge la Bet365
  2. Inregistrazate la Bet365
  3. Depoziteaza bani in contul tau
  4. Puneti pariuri

 

Pont olanda germaniaPronostic Olanda – Germania

 

 

 

Cand aceste doua echipe sau intalnit la campionatul European, Germania a castigat cu 2-1. Germania este echipa mai buna per total, dar la meciurile amicale in deplasare au o victorie 4 egaluri si o infrangere. Olandezii par sa trateze meciurile amicale de acasa mai serios deoarece au 4 victorii, un egal si o infrangere in ultimele 6 meciuri. Cred ca va fi un meci foarte strans. Cota la egal este 3.40 la bet365. Pare a fi o cota foarte buna pentru a rula bonusul de la bet365.

3.40 pentru egal + bonus 200 RON aici

 

 

Pronostic handicap asiatic Olanda – Germania

 

Ambele echipe vor fi motivate in acest meci, dar echipa gazda se va bucura de sustinerea fanilor. Intr-un derby amical acesta este un mare avantaj. Bet 365 ofera cota de 1.77 pentru handicap Olanda 0.

Pariaza Olanda 0 la cota 1.77

 

 

Pont total goluri Olanda  –  Germania

Nu exista un reultat sigur cand joaca asemenea echipe, uni se asteapta la peste 2.5 goluri intuitiv. Oricum, intr-un asemenea mec

i nu cred ca se vor marca asa de multe goluri. Avand in vedere ca lipsesc oameni de baza de la ambele echipe, un pariu la sub 2.5 la cota 2.25 este unul de valoare.

Pariaza la sub 2.5 goluri la cota 2.25.