Meci: Nikolay Davydenko – Marinko Matosevic

 

Miercuri, 31.07.2013 in turul al 2-lea al turneului pe hard de la Washington se vor intalni rusul Nikolay Davydenko, numarul 42 mondial si australianul Marinko Matosevic, numarul 83 mondial. Cei doi se afla la prima intalnire directa.

 

Davydenko nu a fost nevoit sa joace aici in primul tur datorita pozitiei bune din clasament. Rusul a jucat anul acesta 5 turnee pe hard, el avand rezultate destul de bune. La Doha a reusit sa ajunga pana in finala, unde a fost invins de Richard Gasquet, la Australian Open a fost eliminat in turul 2 de Roger Federer, la Dubai a fost eliminat in sferturi de acelasi Federer, la Indian Wells a fost eliminat in turul 2 de Juan Martin Del Potro, iar la Miami a fost eliminat de asemenea in turul al 2-lea de Alexandr Dolgopolov.

 

Matosevic a trecut aici in primul tur de americanul James Blake, in 2 seturi, scor 6-2 7-6. Australianul nu a avut niste prestatii foarte bune la ultimele turnee la care a participat, la Nottingham dupa ce a trecut in primul tur de Samuel Groth, a fost eliminat in turul 2 de Adrian Mannarino, la Londra dupa ce a trecut in primele doua tururi de Frederik Nielsen si Michael Llodra, a fost eliminat in turul 3 de Andy Murray, la Eastbourne a fost eliminat in primul tur de Radek Stepanek, iar la Wimbledon a pierdut de asemenea in primul tur, fiind invins de Guillaume Rufin.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.61 pentru o victorie a lui Davydenko si 2.20 pentru o victorie a lui Matosevic. Tinand cont de plusul de experienta a rusului si de meciurile bune facute de acesta pe hard anul acesta, cred ca se va impune in acest meci. Pronosticul free-bets pentru acest meci este victorie Nikolay Davydenko.

 

Pronostic: Nikolay Davydenko Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.61