Pont Rapid – Gaz Metan 19.11.2012

 

Pont Rapid Gaz Metan

Meciul dintre Rapid Bucuresti si Gaz Metan Medias se va disputa astazi,19.11.2012, de la ora 21:30. Acest meci il putea vedea in sectiunea Live TV sau pe Digi Sport 1.

 

Rapid este clasata pe locul 8 in acest sezon de Liga 1 cu 8 victorii 4 egaluri si 5 infrangeri. Aceasta este unul

din cele mai rele sezoane din istoria Rapidului, au probleme financiare grave lucru care se reflecta si pe teren.

 

 

Rapid a demis antrenorul cu care a inceput in acest sezon pentru a face o schimbare in bine, dar acest lucru nu a avut efect. Rapid a pierdut anteriorul meci acasa cu 0-2 impotriva Astrei Ploiesti cu antrenorul Marius Rada pe banca. Oricum, au compensat meciul pierdut cu o victorie cu 2-1 impotriva celor de la Universitatea Cluj. Rapidul are probleme si cu lotul deoarece are o echipa franta, sase jucatori de baza lipsind datorita accidentarilor si a suspendarilor.

 

 

Gaz Metan Medias este clasata pe locul 13 in acest sezon de Liga 1 cu 4 victorii 4 egaluri si 7 infangeri. Echipa Medieseana a retinut aproape toti jucatorii cu care a incheiat sezonul 2010-11 de Liga 1 pe locul 7, fapt care a permis echipei sa joace pentru calificare in Europa League. Antrenorul Cristi Pustai nu are nici o explicatie pentru parcursul slab din acest sezon.

 

Gaz Metan are doar 2 puncte in fata locului 15 ocupat de Otelul Galati. prosport.ro scrie ca antrenorul Cristi Pustai ar puteai parasi Mediasul dupa ce a pentrecut sase ani la club si antrenorul Astrei Ploiesti, Gigi Multescu este favorit pentru a prelua echipa.

 

Nu sunt sigur daca aceasta va fi o decizie inteleapta, Pustai cunoaste aceasta echipa mai bine ca oricine si schimbarea in mijlocul sezonului ar putea afecta jucatorii, dar cred ca ei stiu mai bine ce au de facut.

 

pont Rapid Gaz MetanUltimele intalniri:

21.11.2011 Rapid 5-3 Gaz Metan Medias

03.04.2011 Rapid 2-1 Gaz Metan Medias

20.11.2009 Rapid 4-1 Gaz Metan Medias

19.10.2008 Rapid 4-2 Gaz Metan Medias

 

 

Predictie Rapid –  Gaz Metan

 

Echipele din provincie totdeauna joaca cu o mai mare determinare cand merg la Bucuresti pentru a infrunta una din cele 3 echipe de top Steaua, Dinamo si Rapid iar gaz Metan a demonstrat de destule ori ca joaca foarte bine impotriva acestor echipe.

 

In ciuda clasamentului slab, Gaz Metan au reusit sa obtina egaluri impotriva lui Dinamo, Steaua si CFR Cluj si au invins Vasluiul cu 1-0, deci atunci cand miza este mare ei fac fata. Oricum, Gaz Metan Medias a pierdut ultimele 5 meciuri cand a jucat la Bucuresti impotriva Rapidului. Toate au fost intalniri frumoase, cu multe goluri, Gaz Metan a reusit sa marcheze in fiecare intalnire.

 

Dupa cum am mentionat mai sus, la Rapid lipsesc sase jucatori importanti lucru care va fi o mare slabiciune impotriva unei ehipe ca Gaz Metan. Rapid a reusit un singur meci fara sa primeasca gol acasa impotriva noii promovate CSMS Iasi, in timp ce Gaz Metan au gasit plasa in 5 din cele 7 meciuri in deplasare, deci ambele echipe sa inscrie este pariul pe care il aleg pentru acest meci.

Pariaza ambele echipe sa inscrie aici.