Pont Pandurii – Concordia Chiajna

 

Pont pandurii concordia

Pandurii

Pandurii Targu-Jiu

 

 

Pandurii Targu-Jiu are un parcurs excelent in campionat, echipa din Targu Jiu a avut doi jucatori titulari in ultimul meci disputat de echipa nationala impotriva belgiei(2-1).Atacantul Alexandru Maxim chiar a si marcat primul gol cu o executie superba! Forma buna pe care o arata tanarul atacant a sporit interesul stelei pentru al achizitiona in iarna!

 

Pandurii a cazut pe locul 3 in clasament dupa victoria Astrei la Cluj dar isi pot recapata pozitia invingand in aceasta seara ocupanta locului 10 in clasament Concordia Chiajna.

Petre Grigoras are un parcurs frumos acasa unde a avut 5 victorii si doar doua egaluri impotriva Stelei si surprinzator a echipei din Turnu Severin.

 

 

 

 

Concordia Chiajna

 

Dupa un parcurs frumos de 4 etape fara infrangere in ultima etapa echipa condusa de Ilie Stan o pierdut contra celor de la CFR.

Pentru o echipa care are ca obiectiv mentinerea in prima liga cele 6 puncte care o despart de zona periculoasa demonstreaza faptul ca antrenorul impreuna cu jucatorii fac o treaba buna.

Problema Chiajnei o reprezinta faptul ca in 7 din cele 15 etape pe care le-a disputat nu a reusit sa marcheze. Are 14 goluri marcate ceea ce reprezinta o medie de sub un gol pe meci si sunt doar 4 echipe cu mai putine goluri marcate.

 

 

Predictie Pandurii – Concordia Chiajna

 

 

 

Fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan, a creat o echipa foarte bine organizata care munceste mult in timpul meciului, dar din nefericire pentru echipa din Chiajna nu au o forta ofensiva reala, nu dispun de jucatori care pot face diferenta intr-un meci. Nu imi imaginez ca Concordia va face un meci fara gol inca o data, Pandurii nu au reusit sa marcheze doar impotriva stelei, marcand 18 goluri in celelalte 6 meciuri.

 

Pandurii au un stil de atac elaborat, ei aduc multi jucatori in ofensiva cand au posesia si de aceea ei au inscris cel putin un gol pe meci in sase din cele 7 meciuri disputate acasa.

 

Concordia trebuie sa inscrie aici pentru a evita infrangerea, dar nu vad ca ei sa obtina puncte in aceasta deplasare. Ultima data cand Concordia a mers la Targu jiu au suferit o infrangere umulitoare cu 5-2. Predictia mea este o victorie a Pandurilor in acest meci.

 

Pariaza pe Pandurii Tg Jiu la cota 1.40.