Meci: Petrolul Ploiesti – CFR Cluj

 

Luni, 30.09.2013 pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti, de la ora 21:30 se joaca partida dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, meci ce se desfasoara in etapa a 9-a a Ligii I.

 

Petrolul se afla momentan pe locul 4 in clasament, dupa 8 meciuri jucate, in care au inregistrat 4 victorii si 4 remize si au reusit sa acumuleze 16 puncte. In ultima etapa de campionat, ploiestenii au remizat in deplasare la Dinamo Bucuresti, scor 1-1. Ei au evoluat miercuri si in Cupa Romaniei, atunci cand au reusit sa se impuna in deplasare la Universitatea Craiova, scor 1-0. Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul va incepe partida cu CFR cel mai probabil cu urmatorul 11: Pecanha, Alcenat, Alves, Benga, Guilherme, Hoban, De Lucas, Priso, Albin, Boudjemaa si Dore. Nu vor putea evolua pentru ploiesteni Yamissi, Marinescu si Hamza care sunt accidentati.

 

CFR se afla pe locul 12 in Liga I, cu 2 victorii, 4 remize si 2 infrangeri, si un total de 10 puncte acumulate. In ultima etapa, clujenii au remizat pe teren propriu cu cei de la Pandurii, scor 1-1. Ei au fost eliminati miercuri din Cupa Romaniei, dupa ce au pierdut in deplasare la FC Brasov, scor 1-3. Petre Grigoras, antrenorul celor de la CFR va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Felgueiras, Maftei, Cadu, Piccolo, Camora, Dokovic, Obiora, Maah, Gabionetta, Costea si Ogbu. Brandao si Rui Pedro sunt indisponibili.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.91 pentru o victorie a celor de la Petrolul, 3.40 pentru o remiza si 4.00 pentru o victorie a celor de la CFR Cluj. Sezonul trecut ploiestenii au castigat acasa, 1-0 si au remizat in deplasare, 1-1. Petrolul este echipa mai in forma si cu un lot mai valoros anul acest din punctul meu de vedere. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Petrolul Ploiesti.

 

Pronostic: Petrolul Ploiesti Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.91