Meci: Petrolul Ploiesti – Ceahlaul Piatra-Neamt

 

Sambata, 17.08.2013 pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti, de ora 19:30 se joaca partida dintre Petrolul Ploiesti si Ceahlaul Piatra-Neamt, meci ce se desfasoara in etapa a 5-a a Ligii I.

 

Petrolul se afla momentan pe locul 4 in clasament, cu 2 egaluri si 2 victorii. In prima etapa s-au impus in deplasare la Universitatea Cluj, scor 1-0, in etapa a 2-a au remizat acasa cu Pandurii, scor 1-1, in etapa a 3-a au remizat cu FC Brasov, iar in etapa a 4-a s-au impus in deplasare la Otelul cu 2-1. Ploiestenii vor incepe partida cel mai probabil cu: Pecanha, Alcenat, Alves,Yamissi, Guilherme, Hoban, De Lucas, Boudjemaa, Teixeira, Grozav si Dore. Pentru acest meci Marinescu si Morar sunt accidentati, iar Bornescu este suspendat.

 

Ceahlaul se afla momentan pe locul 5 in Liga I, cu 2 victorii, o remiza si o infrangere. In prima etapa nemtenii au pierdut in deplasare cu Steaua, scor 1-2, in etapa a 2-a i-au invins acasa pe cei de la Corona Brasov cu scorul de 3-0, in etapa a 3-a au remizat cu cei de la Universitatea Cluj, scor 1-1, iar in etapa a 4-a i-au invins suprinzator acasa pe cei de la Pandurii, scor 1-0. Ceahlaul va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Jovic, Dumitras, Marc, Canu, Cazan, Achim, Stana, Chitosca, Golubic, Constantinescu si Jula. La nemteni Garcia este singurul jucator accidentat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.57 pentru o victorie a celor de la Petrolul, 4.00 pentru o remiza si 5.50 pentru o victorie a celor de la Ceahlaul. Este evident faptul ca Petrolul are un lot mai valoros, si tinand cont de asta si de faptul ca vor avea parte de sustinerea suporterilor cred ca se va impune in acest meci. Pronosticul free-bets pentru acest meci este victorie Petrolul Ploiesti.

 

Pronostic: Petrolul Ploiesti Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.57