Cum fiecare zi din viata devine din ce in ce mai agitate, pariori online adesea nu au acces la computerul lor cand vor sa puna un pariu sau vor sa joace jocul lor preferat de casino online.

Acum problema aceasta nu mai exista deoarece industria pariurilor a dezvoltat aplicatii prin care pariorii isi pot face treaba si de pe mobil, ceea ce inseamna ca pot paria si pot juca de oriunde.

 

Pariuri pe mobil la Betfair

Pariuri pe mobil la Betfair

Pariuri online pe telefoane mobile sau tablete?

  • Smartphon-urile – dezvoltarea smartphone-urilor a fost factorul care a revolutionat pariurile online, cu dispositive mobile premium ca iPhone, Windows Mobile, Android sau Blackberry. Intelegand dezvoltarea acestei piete intr-o continua crestere, casele de pariuri online de top au dezvoltat aplicatii dedicate acestor telefoane. Exista un sentiment de ingrijorare pentru casele de pariuri ca pariurile pe iphone si Blackberry fura incet fanii pariurilor online.
  • Tabletele – in timp ce pariorii online folosesc tot felul de smartphone-uri de ceva timp in urma, ei au inceput recent sa foloseasca tablete ca iPad si iPod Touch pentru acelasi scop.

 


Pariurile sportive online pe mobil au fost prima forma de pariere online oferita pe dispositive mobile. Cele mai bune site-uri de pariuri ofera o arie larga de sporturi si majoritatea facilitatilot care sunt oferite pe site-ul principal, ceea ce ofera jucatorilor o sansa unica de a experimenta acelasi sentiment chiar daca nu pot accesa computerele personale. Casele de pariuri de top  ca bet365, William hill si betfair au aplicatii special pentru iPhone, Android si Blackberry, asiguranduse ca fiecare utilizator de mobil au aceleasifacilitati ca pe site-ul principal.

 

 

Pariuri pe mobil la Bet365

Pariuri pe mobil la Bet365

In afara faptului ca ofera clientilor sansa de a paria pe o mare varietate de evenimente sportive,  cu fotbalul si cursele de cai in centrul atentiei, aceste site-uri de pe mobil ofera si bonusuri de inregistrare de pe mobil cum ari fi bonusul oferit de Bet365. Bet 365 ofera un bonus de 100% de pana la 100 RON tuturor noilor utilizatori de pariuri pe mobil.

 

 

Cele mai bune 3 site-uri de pariuri pe mobil din 2012:

  1. Bet365 pe mobil este considerat ca fiind cel mai bun site european de pariuri pe telefon, aducand imbunatatiri fregvente inca din 2010. Bet365 pe telefon ofera aceleasi facilitate ca si site-ul principal si un bonus oferit doar pentru utilizatorii aplicatiei de mobil.
  2. Casa de pariuri pe monil Victor Chandler are onoarea de a fi numit site-ul numarul unu pe mobil in UK. Victor Chandler ofera o interfata de prima clasa si limite de pariere uriase.
  3. Cand vine vorba de pariuri pe mobil pentru jucatorii europeni, William hill este considerat un site de top, deoarece este unul din cei mai longevivi operatori de pariuri sportive si au folosit cunostintele dobandite in toti acesti ani pentru a dezvolta un site de pariuri pe mobil de prima clasa.