Meci: PAOK Salonic – Schalke 04

 

Marti, 27.08.2013 pe stadionul “Tumba” din Thessaloniki, de la ora 21:45 se va desfasura mansa retur din play-off-ul Ligii Campionilor dintre PAOK Salonic si Schalke 04. In mansa tur disputata in Germania scorul a fost egal, 1-1.

 

Cei de la PAOK au mai jucat un tur preliminar pentru a ajunge in play-off, impotriva ucrainienilor de la Metalist Kharkov. Grecii au pierdut acasa cu scorul de 0-2, iar in deplasare nu au reusit decat o remiza, 1-1. Cu toate ca ar fi trebuit sa fie eliminati, cei de la PAOK au beneficiat de decizia UEFA, care i-a eliminat pe cei de la Kharkov din cupele europene. PAOK a disputat si doua meciuri in campionat, acolo unde au inregistrat o victorie si o infrangere, aflandu-se pe locul 6. Grecii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Jacobo, Kitsiou, Katsouranis, Vitor, Lino, Lazar, Tziolis, Oliseh, Lucas, Stoch, Salpingidis.

 

Schalke a fost calificata direct in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a terminat anul trecut pe locul 4 in Bundesliga. Nemtii au disputat 3 partide in campionat anul acest, ei contabilizand 2 infrangeri si o remiza, cu care se afla momentan pe locul 15, primul deasupra locurilor retrogradabile. Jens Keller, antrenorul celor de la Schalke va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Hildebrand, Uchida, Matip, Howedes, Fuchs, Neustadter, Jones, Farfan, Draxler, Clemens si Szalai.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.30 pentru o victorie a celor de la PAOK, 3.30 pentru o remiza si 2.20 pentru o victorie a celor de la Schalke. Nemti nu trec printr-o perioada foarte buna, si asta se vede in rezultatele obtinute in Bundesliga. Pe langa asta presiunea pusa de fanii greci va fi una imensa. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este calificare PAOK Salonic, la o cota de 2.20 oferita de bet365.

 

Pronostic: Calificare PAOK Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.20