Meci: Pandurii Targu-Jiu – SC Braga

 

Joi, 22.08.2013 pe stadionul “Cluj Arena” din Cluj-Napoca, de la ora 21:00 se va juca partida dintre Pandurii Targiu-Jiu si SC Braga, meci ce se desfasoara in play-off-ul Europa League.

 

Pandurii Targu-Jiu a fost nevoita sa mai joace 2 tururi preliminare pentru a ajunge in play-off, acolo unde a trecut de estonienii de la Levadia Tallinn, 0-0 in deplasare si 4-0 acasa, si de israelienii de la Hapoel Tel Aviv, 1-1 acasa si 2-1 in deplasare. In campionatul Romaniei Pandurii se afla pe locul 9, cu 2 victorii, o remiza si 2 infrangeri, ei pierzand ultimele 2 meciuri pe care le-au jucat, cu Ceahlaul si Astra. Pustai, antrenorul celor de la Pandurii va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Mingote, Ungurusan, Erico, Paraskevas, Momcilovic, Anton, Breeveld, Buleica, Eric, Nicoara si Matulevicius. Predescu si Lemnaru sunt accidentati pentru aceasta prima mansa.

 

SC Braga s-a calificat direct in play-off-ul Europa Legue dupa ce a terminat sezonul trecut in Portugalia pe locul 4. Portughezii au jucat in singur meci oficial dupa pauza competitionala, in campionat cu cei de la Pacos Ferreira pe care i-au invins cu scorul de 2-0. Ferreira, antrenorul celor de la Braga va incepe meciul cu Pandurii cel mai probabil cu urmatorul 11: Eduardo, Baiano, Santos, Coelho, Joaozinho, Carlos, Micael, Mauro, Alan, Edinho si Pardo.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.50 pentru o victorie a celor de la Pandurii, 3.30 pentru o remiza si 2.10 pentru o victorie a celor de la Braga. Voi merge in acest meci pe o victorie a portughezilor datorita faptului ca acestia au o echipa mul mai experimentata in cupele europene si un lot mai valoros fata de cel al romanilor, plus ca Pandurii par sa fie iesiti din forma dupa ultimele 2 infrangeri din campionat. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie SC Braga.

 

Pronostic: SC Braga Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.10