Meci: Pandurii Targu-Jiu – Gaz Metan Medias

 

Sambata, 28.09.2013 pe stadionul “Tudor Vladimirescu” din Targu-Jiu, de la ora 17:00 se joaca partida dintre Pandurii Targu-Jiu si Gaz Metan Medias, meci ce se desfasoara in etapa a 9-a a Ligii I.

 

Pandurii se afla momentan pe locul 5 in clasamentul Ligii I, dupa 8 partide disputate, in care au inregistrat 4 victorii, 2 remize si 2 infrangeri. In ultima etapa gorjenii au remizat in deplasare la CFR Cluj, scor 1-1. Cristian Pustai, antrenorul celor de la Pandurii va incepe partida cu Medias cel mai probabil cu urmatorul 11: Stanca, Ungurusan, Mamele, Paraskevas, Momcilovic, Anton, Distefano, Buleica, Eric, Ciucur si Shamsin. Nu vor putea evolua pentru cei de la Pandurii Predescu si Matulevicius care sunt accidentati si Erico si Anton care sunt suspendati.

 

Gaz Metan Medias se afla pe locul 13 in Liga I, dupa 8 etapa cu 2 victorii, 3 remize si 3 infrangeri, si un total de 9 puncte acumulate. In ultima etapa mediesenii au reusit sa se impuna pe teren propriu impotriva celor de la Universitatea Cluj, scor 2-1. Cristian Dulca, antrenorul celor de la Gaz Metan va incepe partida cu Pandurii cel mai probabil cu urmatoarea formula: Buchta, Zaharia, Muth, Frasinescu, Buzean, Todea, Tahar, Muntean, Dan, Petre si Robertson. Nu vor putea evolua pentru Gaz Metan, Cojocnean si Bawab care sunt accidentati si Sandu care este suspendat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.67 pentru o victorie a celor de la Pandurii, 3.60 pentru o remiza si 6.00 pentru o victorie a celor de la Gaz Metan Medias. Sezonul trecut Pandurii s-au impus in deplasare la Gaz Metan, scor 2-0 si au remizat acasa, scor 0-0. Consider ca Pandurii au un lot mai valoros si presteaza un joc mai de calitate decat cei de la Gaz Metan. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Pandurii Targu-Jiu.

 

Pronostic: Pandurii Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.67