Meci: Pandurii Targu-Jiu – Dnepr

 

Joi, 19.09.2013 pe stadionul “Cluj Arena” din Cluj-Napoca, de la ora 20:00 cei de la Pandurii Targu-Jiu debuteaza in grupele Europa League in compania celor de la Dnepr.

 

Pandurii au fost nevoiti sa joace 3 tururi preliminare pentru a se califica in grupe, acolo unde au trecut pe rand de Levadia Talllinn, de Hapoel Tel Aviv, si surprinzator de portughezii de la Braga. In campionat gorjenii se afla pe locul 5, dupa 7 etape jucate, in care au obtinut 4 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri. In ultima etapa ei au reusit sa ii invinga pe teren propriu pe cei de la Dinamo, scor 2-1. Cristian Pustai, antrenorul celor de la Pandurii va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Mingote, Ungurusan, Erico, Paraskevas, Momcilovic, Breeveld, Anton, Buleica, Eric, Nicoara si Adrovic. Nu vor putea evolua in acest meci Predescu si Matulevicius care sunt accidentati.

 

Cei de la Dnepr au jucat un singur tur preliminar pentru a ajunge in grupe, acolo unde au trecut fara prea mari probleme de estonienii de la Kalju, pe care i-au invins cu 3-1 in deplasare si 2-0 acasa. In campionat, cei de la Dnepr se afla pe locul 2, dupa 9 etape, cu 6 victorii, 2 remize si 1 infrangere. In ultima etapa ei au reusit sa se impuna pe teren propriu impotriva celor de la Tavriya, scor 1-0. Juande Ramos, antrenorul celor de la Dnepr va folosi pentru acest meci probabil urmatoarea formula de start: Lastuvka, Cerebiaciko, Mazuch, Fedetki, Vlad, Kankava, Rotan, Giuliano, Konoplianka, Matheus, Seleznev.

 

Bet365 ne ofera o cota de 4.20 pentru o victorie a celor de la Pandurii, 3.50 pentru o remiza si 2.00 pentru o victorie a celor de la Dnepr. Ucrainienii au fara indoiala o echipa foarte valorosa, acestia reusind sa ii invinga si pe cei de la Sahtior acum 3 etape. Nu cred ca cei de la Pandurii vor face fata presiunii, astfel incat voi merge in acesta partida pe o victorie a celor de la Dnepr.

 

Pronostic: Dnepr Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.00