Meci: Pandurii Targu-Jiu – Astra Giurgiu

 

Sambata, 17.08.2013 pe stadionul “Tudor Vladimirescu” din Targu-Jiu, de la ora 19:00 se desfasoara partida dintre Pandurii Targu-Jiu si Astra Giurgiu, meci ce se desfasoara in etapa a 5-a a Ligii I.

 

Pandurii se afla pe locul 6 in campionat, cu 2 victorii, o remiza si o infrangere. In prima etapa ei au trecut acasa cu scorul de 3-1 de FC Brasov, in etapa a 2-a au remizat in deplasare la Petrolul, scor 1-1, in etapa a 3-a au castigat acasa impotriva celor de la Otelul Galati, scor 2-1, iar in etapa a 4-a au pierdut in deplasare la Ceahlaul, scor 0-1. Pustai va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorii jucatori: Lazar, Ungurusan, Da Silva, Mamele, Momcilovic, Anton, Breeveld, Nistor, Eric, Nicoara si Matulevicius. Exista 2 jucatori accidentati in echipa Pandurilor: Predescu si Lemnaru.

 

Astra se afla pe locul 2 in campionat, cu 3 victorii din tot atatea meciuri. Ei au castigat in prima etapa cu scorul de 4-0 in deplasare la Viitorul Constanta,in etapa a 2-a a fost amanat meciu pe care trebuiau sa il dispute cu Steaua, in etapa a 3-a au castigat cu 5-2 in deplasare la Corona Brasov, iar in etapa a 4-a s-au impus acasa, scor 3-1 cu Universitatea Cluj. Giurgiuvenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu: Lung. Jr. , Matel, Ben Youssef, Gaman, Morais, Seto, Cristescu, Tembo, Budescu, William si Ivanovski. Yuhaha si Bukari sunt accidentati pentru partida cu Pandurii.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.50 pentru o victorie a celor din Targu-Jiu, 3.25 pentru o remiza si 2.80 pentru o victorie a celor de la Astra. Tinand cont de jocul foarte bun prestat de Astra in acest sezon si de meciul slab facut de Pandurii in ultima etapa, cred ca va fi destul de greu ca giurgiuvenii sa piarda acest meci. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este X2.

 

Pronostic: egal sau Astra Giurgiu Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.55