Meci: Otelul Galati – FC Brasov

 

Vineri, 16.08.2013 pe stadionul “Otelul” din Galati, de la ora 19:00 se vor intalni Otelul Galati si FC Brasov intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 5-a a Ligii I.

 

Otelul se afla dupa 4 etape pe locul 8 in clasament, cu 2 victorii si 2 infrangere. In prima etapa au castigat in deplasare la Corona Brasov, scor 1-0, in etapa a 2-a i-au invins acasa pe cei de la Universitatea Cluj, scor 2-1, in etapa a 3-a au pierdut cu scorul de 1-2 la Pandurii Targu-Jiu, dupa ce au condus cu 1-0, iar in etapa a 4-a s-a repetat scenariul din meciul cu Pandurii si cu cei de la Petrolul. Otelarii vor incepe partida cu Petrolul cel mai probabil cu urmatorul 11: Branet, Felipe, Sarghi, Filip, Popescu, Milea, Neagu, Giurgiu, Iorga, Marquinhos, si Astafei. Cei de la Otelul au 3 jucatori accidentati pentru acest meci, pe Zaharia, Ilie si Murgoci, iar Costin este incert.

 

Cei de la FC Brasov nu au avut un inceput foarte bun de campionat, ei avand 2 infrangeri si 2 egaluri. In prima etapa au pierdut 1-3 in deplasare la Pandurii, in etapa a 2-a au remizat 1-1 acasa cu Navodari, in etapa a 3-a au remizat 0-0 in deplasare la Petrolul, iar in etapa a 4-a au pierdut cu 1-2 acasa cu FC Botosani. Brasovenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Marinescu, Straut, Oltean, Machado, Ionescu, Santos, Dias, Mateiu, Madeira, Tatar si Buga. Singurul jucator accidentat al celor de la Brasov este Fonseca.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.80 pentru o victorie a celor de la Otelul, 3.50 pentru o remiza si 4.50 pentru o victorie a celor de la FC Brasov. Tinand cont de forma mai buna aratata de Otelul pana acum si de faptul ca joaca pe teren propriu este foarte posibil ca galatenii sa se impuna. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Otelul Galati.

 

Pronostic: Otelul Galati Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.80