Acesta este inca un meci in care echipa favorita a avut si avantajul terenului propriu dar nu au reusit sa castige.a fost 3-3, Malaga a avut un avantaj de 3 goluri si surprinzator nu au reusit sa pastreze acest avantaj.Ambele echipe au jucat bine in weekend Osasuna a obtinut un punct cu Real Madrid in timp ce Malaga a invons-o pe Getafe.In meciul disputat in campionat Osasuna s-a impus in deplasare la Malaga cu 1-0.

 

Osasuna nu este pe un loc bun in campionat dar pune probleme echipelor mari in acest sezon.Au obtinut o remiza alba cu Barcelona,lucru foarte greu de realizat iar apoi au remizat 2-2 cu Real Madrid dupa ce au condus cu 2-0.Meciul de la Malaga a consemnat prima victorie in deplasare a lor.Antrenorul Tell Garcia are la dispozitie cea mai buna echipa si este putin probabil sa efectueze vreo schimbare.Echipa probabila:Riesgo-Damia, Oier, M. Flano, J. Oriol-Lolo, Silv-R. Torres, J. Garcia, Armenteros-Oriol Riera.

 

Meciul de sambata cu Getafe a fost mult mai important pentru Malaga,au vrut foarte mult acea victorie intrucat se apropiau de zona retrogradarii.Au castigat meciul dupa golul marcat de Santa Cruz care a marcat la un minut dupa ce a intrat pe teren.Acest meci ar trebui sa le sporeasca moralul care a fost serios zdruncinat dupa ce au condus cu 3 goluri si au fost egalati.Antrenorul Schuster a trimis aproape aceiasi echipa in cupa ca si in campionat.Welington nu a jucat cu Osasuna iar in locul sau a intrat Angeleri iar aceasta a fost singura diferenta.In acest meci in primul 11 s-ar putea sa isi faca loc atacantul Santa Cruz.Echipa probabila:Caballero-Jesus Gamez, S. Sanchez, Weligton, Antunes-Tissone, Darder-P. Morales, Eliseu, Portillo-Santa Cruz.

 

Osasuna joaca bine in ultima vreme dar au probleme in a marca goluri in tim ce Malaga are aceleasi probleme.Pentru acest meci recomand un pariu cu sub 2.5 goluri care are o cota de 1.80 la Bet365.