Dupa sferturile Champions League,joi avem sferturile Europa League iar cea mai interesanta partida se va disputa pe Stade Gerland acolo unde se vor infrunta Olymique Lyon si Juventus Torino.Aceasta este prima intalnire a celor doua echipe intr-un meci oficial.

 

Chiar daca nu sunt favoriti in aceasta partida cei de la Lyon joaca pe teren propriu si vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv.Nu abordeaza aceasta partida cu un moral bun dupa ce au fost invinsi de St.Etienne iar acum au sanse mici sa termine campionatul pe un loc de Champions League.In acest moment sunt la 9 puncte de locul 3 ocupat de Lille.In optimile Europa League au trecut de cehii de la Plezen.In ceea ce priveste lotul antrenorul Guard are ince probleme cu accidentarile .In acest meci vor lipsi Umiti,Fofana,Grenier si Danic.Echipa probabila:A. Lopes- Kone, Bisevac, Zeffane Bedimo-Ferri, Mvuemba-Gonalons Gourcuff-Lacazette, Gomis.

 

Juventus vor castiga cel mai probabil la sfarsitul acestui sezon titlul in Italia deoarece au 11 puncte avans fata de Roma si mai sunt de disputat 7 etape.In ultimul meci disputat in campionat au pierdut 2-0 cu Napoli iar acesta infrangere a fost un soc pentru fani mai ales ca aveau 7 victorii consecutive.In precedentele 2 runde de Europa League au eliminat pe Trabzonspor si Fiorentina.Acea infrangere cu Napoli a venit poate bine pentru echipa lui Conte pentru ca vor adopta acest meci mult mai motivati.In acest meci nu vor juca din cauza accidentarilor Barzagli si Ogbonna,dar va reveni Tevez dupa o suspendare.Echipa probabila:Buffon-Caceres,Chiellini-Lichtsteiner, Bonucci Marchisio,Vidal, Asamoah Pirlo -Llorente, Tevez.

 

Juventus vine in aceasta deplasare sa nu piarda pentru a putea transa calificarea pe teren propriu. Sub 2.5 goluri marcate care are o cota de 1.75 la Bet365.