Meci: Novak Djokovic – Benjamin Becker

 

Vineri, 30.08.2013 in turul al 2-lea al turneului de Grand Slam de la US Open se vor intalni sarbul Novak Djokovic, numarul 1 mondial si neamtul Benjamin Becker, numarul 87 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data in cariera, in 2008 la Australian Open, atunci cand s-a impus sarbul in minimum de seturi 6-0 6-2 7-6.

 

Djokovic a trecut aici usor in primul tur de lituanianul Richard Berankis, in 3 seturi, scor 6-1 6-2 6-2. Sarbul a avut un an destul de bun pe hard, el reusind sa se impuna la Australian Open, unde l-a invins in finala pe Andy Murray, la Dubai de asemenea a reusit sa se impuna dupa ce l-a invins in finala pe cehul Tomas Berdych, la Indian Wells si Montreal a reusit sa ajunga pana in semifinale, iar la Cincinnati a ajuns doar pana in sferturile de finala, fiind invins de John Isner.

 

Becker a trecut aici in primul tur de cehul Lukas Rosol, in 4 seturi, scor 6-3 3-6 6-3 6-4. Becker a inceput foarte slab acest an pe hard fiind eliminat in primul tur la numeroase turnee, cum ar fi Indian Wells, Delray Beach, Dallas, Miami sau Guadalajara, la Australian Open a reusit sa ajunga pana in turul al 2-lea, unde a fost eliminat de argentinianul Del Potro. Cea mai buna performanta a lui Becker pe hard a fost turneul Challenger castigat la Istanbul, dupa ce l-a invins in finala pe Dudi Sela.

 

Unibet ne ofera o cota de 1.01 pentru o victorie a lui Djokovic si 22.00 pentru o victorie a lui Becker. Este evidenta diferenta dintre cei doi jucatori in favoarea sarbului, astfel incat cred ca acesta se va impune in minimum de seturi. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este Djokovic -2.5 seturi la o cota de 1.22 oferita de Unibet.

 

Pronostic: Djokovic -2.5 seturi Casa de pariuri: Unibet Cota: 1.22