In grupa H avem un alt meci interesant intre doua echipe care se vor lupta cel mai probabila pentru locul 3.In aceasta grupa avem doua favorite clare Italia si Croatia.Cele doua echipe au dupa 2 etape cate 3 puncte.Ultimul duel direct dateaza din 2001 iar atunci Norvegia a castigat cu 2-1.

 

Norvegia are nevoie de o victorie la Oslo pentru ca obiectivul lor ramane locul 3 intr-o grupa foarte puternica.Norvegia a schimbat greu generatiile si au ratat cateva competitii importante iar acum vor sa se califice la turneul final din Franta.Au pierdut in primul meci din grupa acasa cu Italia 0-2.Acum 3 zile au castigat primele 3 puncte din grupa dupa ce au castigat 3-0 cu Malta.Echipa probabila:Nyland-, Nordtveit, Forren,Elabdellaoui, Linnes- Johansen, Skjelbred-King,Tettey, Elyounoussi, Daehli.

 

Bulgaria a schimbat multi jucatori in ultimii ani si au ratat si ei cateva turnee finale.In calificarile pentru Mondial au terminat pe locul 4 dar la doar 3 puncte de locul 2 ocupat de Danemarca.Principala arma a bulgarilor e jocul defensiv implementat de Penev iar in ofensiva se bazeaza in special pe contraatac.In primul meci au castigat 2-0 in deplasarea de la Azerbaijian dar acum 3 zile au pierdut 1-0 cu reprezentativa Croatiei.Penev nu va modifica nimic la echipa si nici nu are jucatori accidentati.Echipa probabila:Stojanov-, A. Popov, Bodurov,Manolev, Zanev- Gadzhev-Milanov, I. Popov, Dyakov,Tonev-Galabinov.

 

Principalul obiectiv a celor doua formatii va fi sa nu piarda si se vor baza mai mult pe un joc defensiv.Sub 2.5 goluri are o cota de 1.65 la Unibet.