Cele doua echipe evolueaza in cea mai echilibrata grupa a acestor calificari.Acest meci se va juca la Podgorica si e foarte important pentru ambele echipe.Ambele echipe au remizat surprinzator cu un outsider din grupa si au pierdut cu Austria.Acest meci va fi primul intre cele doua selectionate.

 

Presiunea va fi mare pe Muntenegru pentru ca vor juca acasa si au nevoie de un rezultat bun.Au inceput bine aceasta campanile de calificari si au invins Moldova acasa dar apoi au remizat surprinzator cu Lichtenstein si au pierdut cu Austria.Cu celalalta echipa puternica din grupa Suedia,au remizat pe teren propriu.Nu au jucat nici un amical in ultimele 5 luni semn ca antrenorul Brnovic are incredere in echipa sa.Echipa probabaila:M. Bozovic-Basa, Tomaševic,Zverotic, Volkov-Nikolic, Bakic, Vukcevic,V. Bozovic-Jovetic, Vucinic.

 

Rusia nu practica un fotbal foarte bun in ultima perioada iar acest lucru se vede in rezultate.Presiunea e mare si pe Fabio Capello care e cel mai bine platit selectioner iar toata lumea se asteapta ca Rusia sa joace pe masura obiectivelor pe care le are.Au inceput bine cu o victorie cu Lichtenstein dar apoi au remizat acasa cu Moldova ,in deplasare cu Suedia si au pierdut in deplasarea din Austria.Au jucat un amical dupa infrangerea cu Austria si au invins Ungaria cu 2-1.Echipa probabaila:Akinfeev- V.Berezutski, Ignashevich,Parshivlyuk, Schennikov – Shatov -Samedov, Dzagoev,Glushakov, Kombarov-Kokorin.

 

Ambele echipe au nevoie de un rezultat bun dar au probleme in ofensiva.Sub 2.5 goluri are o cota de 1.49 la Winmasters.În plus, dacă nu ai deja cont la Winmasters, înregistrează-te de aici și vei beneficia de un Bonus de 200 RON