Levante bilbao

Cele doua echipe se afla in prima parte a clasamentului dar diferenta dintre ele este mare,Levante este mai aproape de mijlocul clasamentului in timp ce Bilbao se afla pe locul 4 care permite accesul in preliminariile Champions League.Bilbao a castigat meciul tur cu 2-1 dupa o rasturnare de scor,dar Levante a castigat ultimele 2 partide directe acasa.

 

Levante joaca in serii in acest sezon,au avut o serie de rezultate bune in care nu au pierdut 8 meciuri iar apoi a urmat o serie negativa in care nu au castigat 4.In ultima etapa de campionat au castigat in deplasare la Granada.Dupa acea victorie pot sta putin mai linistiti pentru acest final de campionat deoarece au scapat total de grijile retrogradarii.Pot avea unele emotii doar daca pierd toate paridele pana la final,dar acest lucru e putin probabil.Au fost intr-o criza in luna martie atunci cand au castigat doar un punct si au marcat numai un gol.Dupa acea serie de rezultatate antrenorul Capparos a schimbat echipa si au reusit victoria de la Granada.In acest meci nu va putea juca Navarra care este suspendat.Echipa probabila:K. Navas-Vyntra Juanfran, Karampelas,El Adoua -P. Diop, Simao-Victor, Ivanschitz Ruben Garcia-D. Barral.

 

Bilbao detine locul 4 dar nu reuseste sa se desprinda decisiv de principalii urmaritori deoarece cand acestia se incurca si Bilbao pierde sau obtine o remiza.Saptamana trecuta au pierdut al doilea meci din acest sezon in fata propriilor fani,dar au pierdut impotriva liderului Atletico.Au condus in acel meci dar cei de la Atletico au reusit sa intoarca rezultatul.In acest meci nu va putea juca Laporte acesta fiind suspendat iar in locul sau va intra Etxeita.Echipa probabila: Iraizoz-Iraola,Etxeita, Balenziaga,San Jose -Iturraspe, Mikel Rico-Ander Herrera, Iker Muniain M. Susaeta -Aduriz.

 

 

 

Levante va juca fara griji in acest meci si va incerca sa exploateze avantajul terenului propriu in timp ce Bilabao va ataca pentru ca nu isi permit alti pasi gresiti in lupta pentru mentinerea locului 4.Peste 2.5 goluri are o cota de 2.15 la Bet365.