Meci: Marina Erakovic – Barbora Zahlavova Strycova

 

Miercuri, 11.09.2013 in turul al 2-lea al turneului feminin de la Quebec, se va desfasura partida dintre jucatoarea din Noua Zeelanda, Marina Erakovic, numarul 68 mondial si cehoaica Barbora Zahlavova Strycova, numarul 108 mondial. Cele doua s-au mai intalnit de 2 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 1-1. Ultima partida dintre cele doua s-a disputat in 2012 la Budapesta, atunci cand s-a impus Erakovic in 3 seturi.

 

Marina Erakovic a trecut in primul tur de americanca Mallory Burdette, in 3 seturi, scor 5-7 7-6 6-3. Neozeelandeza a fost eliminata in primul tur la multe turnee pe hard anul acesta, cum ar fi cel de la Australian Open, de la Indian Wells, de la Miami, de la New Heaven, sau cel mai recent, cel de la US Open, unde a fost eliminata de Maria-Teresa Torro-Flor. Cel mai bun turneu pe hard facut de Marina a fost cel de la Pattaya, acolo unde a reusit sa ajunga pana in sferturile de finala.

 

Barbora Zahlavova Strycova a trecut in primul tur de gregoaica Eleni Daniilidou, in 2 seturi, scor 6-3 7-5. Cehoaica nu a participat anul acesta decat la doua turnee pe hard, la Vancouver, acolo unde a reusit sa ajunga pana in semifinale si la turneul de Grand Slem de la US Open, acolo unde a fost eliminata in primul tur al calificarilor de Madison Brengle.

 

Bet-at-home o vede usor favorite pe Erakovic, careia ii ofera o cota de 1.60, in timp ce Strycova primeste o cota de 2.20. Cred ca Strycova are o sansa foarte buna sa se impuna aici, datorita faptului ca s-a impus in singura intalnire pe hard dintre cele doua jucatoare si pentru ca a prezentat un joc bun la turneul de la Vancouver si aici in primul tur cu Daniilidou. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Barbora Zahlavova Strycova.

 

Pronostic: Barbora Zahlavova Strycova Casa de pariuri: bet-at-home Cota: 2.20