Meci: Manchester United – Bayern Leverkusen

 

Marti, 17.09.2013 se joaca primele meciuri din grupele UEFA Champions League, sezonul 2013-2014. Aici pe stadionul “Old Trafford” din Manchester, de la ora 21:45 se joaca partida dintre Manchester United si Bayern Leverkusen.

 

Manchester United pleaca ca principala favorita la castigarea grupei A de calificare. Ei s-au calificat in Champions League dupa ce au reusit sa castige titlul in Premier League. Momentan se afla pe locul 5 in campionat, acolo unde dupa 4 etape au reusit sa obtina 2 victorii, 1 remiza si 1 infrangere. David Moyes, antrenorul celor de la Manchester United va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Zaha, Fellaini, Giggs, Wellbeck, Rooney si Kagawa.

 

Cei de la Bayern Leverkusen s-au calificat in grupele Champions League dupa ce au terminat pe locul 3 sezonul trecut de Bundesliga. In momentul de fata, dupa 5 etape, ei au inregistrat 4 victorii si 1 infrangere, cu care se afla pe locul 3 in campionatul Germaniei. Sami Hyypia, antrenorul celor de la Leverkusen va aborda partida cu Manchester cel mai probabil cu urmatorul 11: Leno, Donati, Toprak, Emir, Boenisch, Bender, Castrio, Sam, Reinartz, Son, Kiebling.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.75 pentru o victorie a celor de la Manchester United, 3.75 pentru o remiza si 5.25 pentru o victorie a celor de la Bayern Leverkusen. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2002, atunci cand s-a impus Manchester in ambele partide. Cu toate ca au un inceput mai bun de campionat, cei de la Leverkusen au pierdut in deplasare la Schalke, in timp ce Manchester au pierdut in deplasare la Liverpool si au remizat acasa cu Chelsea, echipe mult mai valoroase decat Schalke. Tinand cont de valoarea celor doua echipe si de faptul ca joaca pe teren propriu, Manchester se va impune la cel putin doua goluri diferenta, insa pentru siguranta voi merge pe o victorie simpla.

 

Pronostic: Manchester United Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.75