Meci: Mallory Burdette – Marina Erakovic

 

Luni, 09.09.2013 in primul tur al turneului feminin pe hard din sala de la Quebec se vor intalni americanca Mallory Burdette, numarul 96 mondial si neozeelandeza Marina Erakovic, numarul 68 mondial. Cele doua se afla la prima intalnire directa din cariera.

 

Mallory Burdette a participat recent la 4 turnee pe hard, ea fiind eliminata in primul tur la fiecare dintre ele. La Stanford a fost invinsa de italianca Francesca Schiavone, la Carlsbad a fost invinsa de sarboaica Jelena Jankovic, la Cincinnati de jucatoarea din Puerto Rico, Monica Puig, iar la US Open de rusoaica Svetlana Kuznetsova. O cauza pentru rezultatele ei foarte slabe poate fi si faptul ca ea a revenit recent in circuit dupa o accidentare la piciorul drept suferita anul acesta inainte de Wimbledon.

 

Marina Erakovic a fost si ea eliminata in primul tur la multe turnee pe hard anul acesta, cum ar fi cel de la Australian Open, eliminata de Alize Cornet, cel de la Indian Wells, eliminata de Shahar Peer, cel de la Miami, eliminata de Irina Camelia-Begu, cel de la New Heaven, eliminata de bulgaroaica Pironkova, sau cel mai recent, cel de la US Open, eliminata de Maria-Teresa Torro-Flor. Cel mai bun turneu pe hard facut de neozeelandeza a fost cel de la Pattaya, acolo unde a reusit sa ajunga pana in sferturile de finala, unde a pierdut in fata nemtoaicei Sabine Lisicki.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.00 pentru o victorie a lui Malory Burdette si 1.36 pentru o victorie a Marinei Erakovic. Cu toate ca nici neozeelandeza nu este intr-o forma foarte buna, faptul ca Burdette nu a reusit sa se impuna in nicio partida de dupa accidentare ma face sa cred ca ii va fi destul de greu sa se impuna in acest meci in fata unei jucatoare care a reusit sa castige recent in impotriva Carlei Suarez Navarro sau Heather Watson, jucatoare foarte bune din circuit. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Marina Erakovic.

 

Pronostic: Marina Erakovic Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.36