Meci: Juan Martin Del Potro – Tommy Haas

 

Joi, 10.10.2013 in turul al 3-lea al turneului pe hard de la Shanghai se vor intalni argentinianul Juan Martin Del Potro, numarul 5 mondial si neamtul Tommy Haas, numarul 12 mondial. Cei doi s-au mai intalnit pana acum de 5 ori in cariera, Del Potro impunandu-se de fiecare data, ba chiar mai mult de atat, nu a cedat niciun set in fata lui Haas. Ultima intalnire directa dintre cei doi a avut loc anul acesta la Washington, atunci cand argentinianul s-a impus,7-6 6-3.

 

Juan Martin Del Potro a jucat aici direct in turul 2, datorita pozitiei bune in clasament, acolo unde a trecut de un alt neamt, Philipp Kohlschreiber, in 3 seturi, scor 3-6 6-3 7-6. Argentinianul a avut evolutii foarte bune la ultimele turnee la care a participat. A castigat turneul de la Washington, a ajuns in turul 3 la Montreal, a ajuns pana in semifinale la Cincinnati, a pierdut in turul 2 la US Open si a reusit sa castige ultimul turneu la care a participat, cel de la Tokio.

 

Tommy Haas a trecut aici in primul tur de americanul Sam Querrey, in 2 seturi, scor 6-4 6-4, iar in turul al 2-lea l-a invins pe conationalul sau, Daniel Brands, cu acelasi scor, 6-4 6-4. Haas nu a avut evolutii prea bune in ultima perdioada. A pierdut in turul al 2-lea la Montreal, in turul al 3-lea la Cincinnati si US Open si in primul tur la ultimul turneu la care a participat, cel de la Beijing.

 

Bet365 ne ofera pentru aceasta partida o cota de 1.36 pentru o victorie a lui Del Potro si 3.00 pentru o victorie a lui Tommy Haas. Tinand cont de prestatiile celor doi din ultima perioada si de meciurile directe dintre cei doi, consider ca Del Potro se poate impune fara probleme, in 2 seturi .

 

Pronostic: Del Potro 2-0 Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.90