Meci: Jesse Huta Galung – Florent Serra

 

Miercuri, 21.08.2013 in calificarile turneului de Grand Slam de la US Open vor juca olandezul Jesse Huta Galung, numarul 99 mondial si francezul Florent Serra, numarul 210 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data in cariera, anul acesta la turneul Challenger de la Schveningen, atunci cand s-a impus olandezul in doua seturi identice, scor 6-4 6-4.

 

Jesse Huta Galung a jucat doar doua turnee pe hard anul acesta, la Australian Open a fost eliminat in calificari de neamtul Jan-Lennard Struff, iar la turneul Challenger de la Le Gosier a fost eliminat de asemenea in primul tur de un alt neamt, Michael Berrer. Cele mai bune performate pentru olandez au fost inregistrate pe zgura, el reusind sa castige turneul de la Scheveningen, unde a trecut in finala de Robin Haase, si turneul la Tampere, unde l-a invins in finala pe Maxime Teixeira.

 

Florent Serra a participat la 5 turnee pe hard anul acesta. La Australian Open a fost eliminat in calificari de Maxime Authom , la Dubai a fost eliminat in primul tur de neamtul Daniel Brands, la Miami a fost eliminat in calificari de rusul Tursunov, la turneul Challenger de la Le Gossier a pierdut in turul 2 in fata ucraineanului Sergiy Stakhovsky, iar la turneul de la Segovia a inregistrat cea mai buna performanta a sa, a reusit sa ajunga pana in sferturi unde a pierdut in fata spaniolului Pablo Carreno-Busta.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.53 pentru o victorie a lui Huta Galung si 2.37 pentru o victorie a lui Serra. Cu toate ca Galung s-a impus in singura partida directa, acesta nu se descurca deloc bine pe suprafata dura, din acest motiv consider ca francezul are o sansa buna sa se impuna in acest meci. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Florent Serra.

 

Pronostic: Florent Serra Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.37