Atmosfera din cele 2 echipe difera mult inaintea acestei partide,Hetha este pe locul 7 aproape de pozitiile care duc in cupele europene in timp ce Werder este mai aproape de zona retrogradariii si nu a mai castigat in ultimele 4 meciuri.Ultimul meci disputat intre cele 2 echipe a fost acum 2 ani si atunci Hertha sa impus la Berlin cu 1-0.

 

In ciuda fluctuatiilor Hertha se mentine in partea superioara a clasamnetului lucru bun pentru o echipa care a promovat in acest sezon.Au pierdut doar un singur meci in ultimpe 4 etape si pierd doar cu echipe bune.Au pierdut acasa su Schalke si Bayern.In ultima etapa au castigat in deplasare la Hoffenheim.Au jucat in acel meci ca favoriti si au castigat cu 2-0.Accidentatul Ben-Hatira nu a jucat si inlocuitorul sau Ronny a dat doua pase de gol.Situatia cu accidentatii nu s-a schimbat si cel mai probabil antrenorul Luhukay va trimite aceiasi echipa in teren.Echipa probabila:Kraft-Ndjeng, Lustenberger, Brooks, J. van den Bergh-Cigerci, Hosogai-Skjelbred, Ronny, N. Schulz-Ramos.

 

Werder pare a fi o echipa de amatori si ca dovada sta ultimul meci din campionat cand au fost umiliti pe teren propriu de Bayern 7-0.Bayern a profitat de o defensiva foarte slaba a lui Werder.Antrenorul Dutt nu si-a pierdut inca locul de munca dar nu este departe si acum trebuie sa readuca echipa pe linia de plutire.In acest mei nu va putea juca capitanul Fritz si Hunt e incert dupa ce a fost  bolnav toata saptamana.Echipa probabila:Mielitz-Gebre Selassie, Lukimya, Caldirola, Garcia-Bargfrede, Makiadi-Hunt, Elia, Ekici-Petersen.

 

In afara faptului ca Hertha e favorita este clar faptul ca defensiva lui Werder va opri cu greu atacurile dar sunt capabili si sa inscrie cateva goluri de aceea recomand un pariu cu multe goluri marcate.Peste 2.5 goluri are o cota de 1.70 la Bet365.