Gaz Metan Medias – Viitorul Constanta analiza si pont

Gaz Metan Medias

gaz maten medias viitorul constantaGaz Metan a avut o buna oportunitate sa incheie recordul perfect de acasa a echipei Steaua Bucuresti, acum o saptamana, dar nu au putut profita de faptul ca au jucat cu superioritate pentru mai mult de jumatate dupa ce mijlocasul Cristian Tanase a fost trimis afara.

 

Steaua a marcat inca doua goluri in a doua jumatate de repriza intr-un meci care s-a terminat cu 3-0 pentru gazde. Meciurile pentru Gaz Metan s-au extins la sapte, din care sase au fost infrangeri.

 

Desi se descurca mult mai bine acasa, Gaz Metan a reusit sa evite infrangeri impotriva echipelor de top din Liga 1, precum CFR Cluj, Vaslui, Dinamo sau Steaua Bucuresti cand joaca in Medias.

 

Portarul Plesca nu va juca in meciul acesta dupa ce a fost trimis impotriva la Steaua, lucru care poate fi o problema mare pentru antrenorul Gigi Multescu din moment ce el este doar un debutant de 21 de ani, numit Greab la dispozitia sa.

 

 

Viitorul Constanta

 

Pentru o echipa recent promovata, Viitorul Constanta s-a descurcat bine in inceput de sezon, dar in ultima vreme lucrurile au inceput sa mearga prost, cu ultima lor victorie de pe 29 octombrie.

 

Ultima lor victorie a fost obtinuta in aceeasi luna, Viitorul a provocat un soc imens  atunci cand au reusit sa stranga trei puncte in Cluj impotriva campionilor CFR.

 

Vanzandu-l  pe atacantul  Gabriel Iancu – care a fost de asemenea marcatorul echipei de top in prima parte a campionatului cu cinci goluri pe numele lui – la Steaua Bucuresti pentru jumatate de milion de euro s-a dovedit a fi o mare pierdere,  mai ales ca nu a fost adus nici un inlocuitor.

 

In orice caz, Viitorul a reusit sa supravietuiasca, ei inca sunt cu patru puncte deasupra zonei de retrogradare, dar in ritmul acesta nu va dura mult timp.

 

Pronostic

 

Antrenorul echipei Gaz Metan, Gigi Multescu, a facut minuni cu Astra Giurgiu in prima parte a sezonului, ducandu-i  tot drumul in sus, catre podium, dar a trebuit sa plece din cauza unor neintelegeri cu patronul.

 

Multescu este bine cunoscut pentru obtinerea unor rezultate rapide, deci  pariind pe Gaz Metan Medias in a doua parte a sezonului ar trebui sa fie profitabil, astept multe rezultate pozitive.

Pe de alta parte, Viitorul Constanta se lupta sa tina pasul cu campionatul , cu nici o victorie inca din octombrie , nu ma pot astepta ca ei sa fie prea increzatori.

Pronostic: Victorie Gaz Metan la cota 1.84 oferita de Pinnacle.