Meci: Gaz Metan Medias – Universitatea Cluj

 

Vineri, 20.09.2013 pe stadionul “Gaz Metan” din Medias, de la ora 19:00 se joaca partida dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Cluj, meci ce se desfasoara in etapa a 8-a a Ligii I.

 

Cei de la Gaz Metan Medias se afla pe locul 13 in Liga I, cu 1 victorie, 3 remize si 3 infrangeri, si un total de 6 puncte acumulate. In ultima etapa ei au reusit sa obtina prima victorie in acest campionat, 1-0 in deplasare la Corona Brasov. Cristian Dulca, antrenorul mediesenilor va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Buchta, Zaharia, Muth, Frasinescu, Buzean, Todea, Tahar, Llullaku, Vitinho, Petre si Robertson. Singurul jucator indisponibil in lotul celor de la Medias este Cojocnean, care este accidentat.

 

Universitatea Cluj este penultima clasata in Liga I, dupa 7 meciuri disputate, din care au obtinut doar 2 puncte, din remiza reusita in etapa a 3-a cu cei de la Ceahlaul si din ultima partida disputata pe teren propriu cu cei de la CFR Cluj, terminata la egalitate, scor 0-0. Ionel Ganea, antrenorul celor de la U va incepe partida cu CFR cel mai probabil cu urmatorul 11: Veselovsky, Takacs, Szilagyi, Abrudan, Mendy, Bucsa, Rilke, Tarnacop, Cristocea, Borza si Dedu . Nu vor putea evolua in aceasta partia Ratiu si Lungu care sunt accidentati .

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.67 pentru o victorie a celor de la Gaz Metan Medias, 3.60 pentru o remiza si 5.25 pentru o victorie a celor de la Universitatea Cluj. In sezonul trecut, cei de la Gaz Metan au reusit sa castige ambele partide disputate cu cei de la U Cluj. Consider ca si anul acesta mediesenii au un lot mai valoros si au un avantaj important in faptul ca joaca pe teren propriu. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Gaz Metan Medias.

 

Pronostic: Gaz Metan Medias Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.67