Meci: Gaz Metan Medias – Steaua Bucuresti

 

Sambata, 24.08.2013 pe stadionul “Gaz Metan” din Medias, de la ora 21:30 se vor intalni echipele Gaz Metan Medias si Steaua Bucuresti, intr-o partida ce se desfasoara in etapa a 6-a a Ligii I.

 

Medias se afla pe locul 15 in Liga I, cu 3 infrangeri si 2 remize. In prima etapa au pierdut in deplasare la Sageata Navodari, scor 0-1, in etapa a 2-a au fost invinsi acasa cu scorul de 1-2 de FC Botosani, in etapa a 3-a au pierdut tot cu scorul de 1-2 in deplasare la ACS Poli Timisoara, iar in etapa a 4-a au remizat acasa cu FC Vaslui, iar in etapa a 5-a au remizat 0-0 in deplasare la Viitorul Constanta. Mediesenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Buchta, Zaharia, Muth, Trtovac, Buzean, Todea, Tahar, Avram, Robertson, Petre si Vitinho. Frasineanu si Roman sunt accidentati.

 

Cei de la Steaua au disputat pana acum doar 2 meciuri, mai exact cel cu Ceahlaul din prima etapa, atunci cand s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-1, cel cu Dinamo din etapa a 4-a cand s-au impus cu acelasi scor, si cel de etapa trecuta cand s-au impus in fata celor de CFR Cluj, scor 3-0. In cea de-a doua etapa s-a amanat meciul pe care trebuiau sa il joace cu Astra, iar in etapa a 3-a trebuiau sa joace cu Rapid, insa aceastia din urma a fost exclusi din Liga I dupa o decizie TAS. Stelistii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Tatarusanu, Rapa, Szukala, Gardos, Parvulescu, Pintilii, Filip Prepelita, Radut, Cristea si Costea.

 

Bet365 ne ofera o cota de 4.75 pentru o victorie a celor de la Gaz Metan, 3.60 pentru o remiza si 1.75 pentru o victorie a Stelei. Este evident ca Steaua are un lot mai valoros si consider ca are sanse mari sa se impuna si in aceasta partida. Pronosticul free-bets este 2 solist.

 

Pronostic: Steaua Bucuresti Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.75