Meci: Gaz Metan Medias – Petrolul Ploiesti

 

Duminica, 06.10.2013 pe stadionul “Gaz Metan” din Medias, de la ora 19:30 se joaca partida dintre Gaz Metan Medias si Petrolul Ploiesti, meci ce se desfasoara in etapa a 10-a din Liga I.

 

Gaz Metan Medias se afla momentan pe locul 8 in Liga I, dupa 9 partide disputate in care au obtinut 3 victorii, 3 remize si 3 infrangeri. In ultima etapa, mediesenii au castigat surprinzator in deplasare la Pandurii Targu-Jiu, scor 2-1. De asemenea trebuie sa mentionam ca victoriile echipei din Medias au venit in ultimele 3 etape. Cristian Dulca, antrenorul celor de la Gaz Metan va incepe partida cu Petrolul cel mai probabil cu urmatorul 11: Buchta, Frasinescu, Muth, Markovic, Buzean, Todea, Tahar, Muntean, Vitinho, Petre si Robertson. Nu vor putea evoloua in acest meci Zaharia, Trtovac, Cojocnean, Bawab si Roman care sunt accidentati.

 

Petrolul se afla pe locul 3 in Liga I, la egalitate de puncte cu primele 2 clasate, Astra si Steaua. Dupa 9 partide disputate ploiestenii au acumulat 19 puncte din 5 victorii si 4 remize. In ultima etapa ei i-au invins pe teren propriu pe cei de la CFR Cluj, scor 3-2. Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul va aborda partida cu Gaz Metan cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Pecanha, Alcenat, Alves, Benga, Guilherme, Hoban, De Lucas, Boudjemaa, Teixeira, Albin si Dore. Nu vor putea evolua in acest meci Marinescu, Yamissi si Hamza care sunt accidentati.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.50 pentru o victorie a celor de la Gaz Metan, 3.60 pentru o remiza, si 2.00 pentru o victorie a celor de la Petrolul Ploiesti. Sezonul trecut cei de la Medias s-au impus pe teren propriu si au remizat in deplasare. Si anul acesta cred ca vor reusi sa iese neinvinsi dupa partida cu Petrolul, daca tinem cont de evolutia lor in campionat, ei nepierzand in ultmele 6 etape.

 

Pronostic: Gaz Metan Medias sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.83