Meci: Fiorentina – Pacos de Ferreira

 

Joi, 19.09.2013 pe stadionul “Artemio Franchi” din Florenta, de la ora 20:00 se joaca partida dintre Fiorentina si Pacos de Ferreira, meci ce se desfasoara in grupele Europa League.

 

Fiorentina a fost nevoita sa joace un singur tur preliminar pentru a ajunge in grupe, acolo unde a trecut de elvetienii de la Grasshopper Zurich, pe care i-au invins in deplasare scor 2-1 si au pierdut acasa, scor 0-1. In campionat, Fiorentina se afla pe locul 5, dupa 3 etape disputate, in care au reusit sa obtina 2 victorii si o remiza. In ultima etapa acestia au remizat pe teren propriu cu Cagliari, scor 1-1. Vincenzo Montella, antrenorul italienilor va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Neto, Tomovic, Gonzalo, Savic, Aquilani, Pizarro, Ambrosini, Borja, Valerom, Rossi si Iakovenko.

 

Pacos de Ferreira s-a calificat in grupele Europa League dupa ce au ratat calificarea in grupele Champions League, ei fiind invinsi in play-off categoric de rusii de la Zenit, scor 1-4 pe teren propriu si 2-4 in deplasare. Nici in campionat Ferreira nu o duce prea bine, aflandu-se momentan pe ultima pozitie, cu 4 infrangeri din tot atatea partida. In ultima etapa portughezii au pierdut in deplasare la Benfica, scor 1-3. Paulo Sergio, antrenorul celor de la Pacos va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorea formula: Degra, Nuno Santos, Arnolin, Ricardo, Helder Lopez, Sergio Oliveira, Andre Leao, Vitor, Manuel José, Bebes si Hurtado.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.33 pentru o victorie a celor de la Fiorentina, 5.25 pentru o remiza si 12.00 pentru o victorie a celor de la Pacos de Ferreira. Este evident ca italienii sunt echipa mai valoroasa si se afla intr-o forma mult mai buna. Nu cred ca Fiorentina poate avea probleme in aceasta partida si se va impune cel mai probabil fara probleme.

 

Pronostic: Fiorentina Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.33