Meci: Feliciano Lopez – Jarko Nieminen

 

Marti, 08.10.2013 in primul tur al turneului pe hard de la Shanghai se vor intalni spaniolul Feliciano Lopez, numarul 24 mondial si finlandezul Jarko Nieminen, numarul 44 mondial. Cei doi s-au mai intalnit de 10 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 7-3 in favoarea lui Nieminen, insa in ultima partida disputata intre cei doi, anul acesta la Eastbourne, s-a impus Lopez in 2 seturi decise la tie-break.

 

Feliciano Lopez a avut evolutii constante la ultimele turnee pe hard la care a participat. La Montreal a fost eliminat in primul tur de letonul Ernests Gulbis, la Cincinnati a pierdut in turul al 3-lea in fata argentinianului Juan Martin Del Potro, la turneul de Grand Slam de la US Open a pierdut in turul al 3-lea in fata canadianului Milos Raonic, la Bangkok a fost eliminat in sferturile de finala de acelasi canadian, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Tokyo, a ajuns pana in turul al 2-lea, unde a pierdut in fata japonezului Kei Nishikori.

 

Jarko Nieminen nu s-a descurcat prea bine la ultimele turnee la care a fost prezent. La Montreal a fost eliminat in primul tur de canadianul Filip Peliwo, la Cincinnati a fost eliminat in turul al 2-lea de cehul Tomas Berdych, la Winston-Salem a pierdut in turul al 3-lea in fata americanului Sam Querrey, la US Open a fost eliminat in turul al 2-lea de Joao Sousa, la Bangkok a pierdut din primul tur in fata olandezului Igor Sijsling, iar la turneul de la Tokyo a pierdut in sferturi in fata croatului Ivan Dodig.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.61 pentru victoria lui Lopez si 2.20 pentru victoria lui Nieminen. Tinand cont de evolutiile celor doi in ultima perdioada, si de ultima intalnire directa consider ca cel mai bun bet pentru acest meci este pe victoria spaniolului. Succes!

 

Pronostic: Feliciano Lopez Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.61