Meci: FC Viitorul Constanta – FC Botosani

 

Luni, 16.09.2013 pe stadionul “Concordia” din Chiajna, de la ora 19:00 se va disputa partida dintre FC Viitorul Constanta si FC Botosani, meci ce se desfasoara in etapa a 7-a a Ligii I.

 

Viitorul Constanta se afla pe locul 16 in Liga I, dupa 5 partide disputate, din care au reusit sa obtina doar 2 remize si au pierdut de 3 ori, acumuland astfel 2 puncte. In ultima etapa, constantenii au pierdut in deplasare la Sageata Navodari, scor 1-3. Bogdan Arges Vintila, antrenorul celor de la Viitorul va incepe partida impotriva celor de la Botosani cel mai probabil cu urmatorul 11: Balauru, Bejan, Larie, Ghionea, Tosca, Emerson, Lazar, Dica, Baluta, Axente si Gavra. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul celor de la Viitorul Constanta.

 

FC Botosani ocupa un surprinzator loc 3 in clasamentul Ligii I, dupa 6 etape in care au reusit sa acumuleze 14 puncte, din 4 victorii si 2 remize. In ultima etapa botosanenii s-au impus pe teren propriu in fata celor de la FC Vaslui, scor 1-0. Cristian Popovici, antrenorul celor de la FC Botosani va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorii jucatori: Curileac, Patache, Poverlovici, Ursu, Acsinte, Codoban, Tincu, Croitoru, Vasvari, Carjan si Hadnagy. Pentru acest meci botosaneni se pot baza pe toti jucatorii din lot.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.45 pentru o victorie a celor de la Viitorul Constanta, 3.20 pentru o remiza si 2.90 pentru o victorie a celor de la FC Botosani. Mi se pare o cota foarte mare pusa de casele de pariuri pentru victoria celor de la Botosani, prin prisma faptului ca acestia au inceput mult mai bine campionatul decat adversarii sai din aceasta etapa si au prestat un joc de o calitate superioara. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie FC Botosani.

 

Pronostic: FC Botosani Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.90