Meci: FC Vaslui – Sageata Navodari

 

Luni, 19.08.2013 pe stadionul “Municipal” din Vaslui de la ora 21:30 se vor intalni FC Vaslui si Sageata Navodari, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 5-a a Ligii I.

 

FC Vaslui se afla pe locul 12 in Liga I, cu o infrangere, o victorie si o remiza. In prima etapa vasluienii i-au invins pe cei de la Rapid cu scorul de 2-1, insa acest meci a fost anulat deoarece Rapid a fost exclusa din Liga I. In etapa a 2-a FC Vaslui a pierdut in deplasare la Dinamo, scor 2-0, in etapa a 3-a i-au surclasat clar pe cei de la CFR Cluj cu scorul de 4-0, iar in etapa a 4-a au remizat, scor 1-1 in deplasare la Gaz Metan. Echipa lui Porumboiu va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Cerniauskas, Ortiz, Celeban, Varela, Salageanu, Caue, Wilk, Antal, Lovrecic, Sanmartean, Buhaescu. Pentru acest meci vasluienii nu vor putea conta pe Sburlea care este accidentat si pe Temwanjera si Viveiros care care sunt suspendati.

 

Cei de la Sageata Navodari se afla pe locul 9 in clasamentul Ligii I, ei castigand in prima etapa in fata celor de la Gaz Metan Medias, scor 1-0, in etapa a 2-a au remizat scor 1-1 in deplasare in fata celor de la FC Brasov, in etapa a 3-a au remizat cu acelasi scor, 1-1 in deplasare la FC Botosani, iar in etapa a 4-a au pierdut acasa, scor 1-2 cu Poli Timisoara. Cei de la Navodari vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Filip, N’Doye, Muzac, Florean, Lupu, Popin, Dinu. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul celor de la Sageata.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.55 pentru o victorie a celor de la Vaslui, 3.80 pentru o remiza si 6.50 pentru o victorie a celor de la Sageata. Este clar ca FC Vaslui are un lot mai valoros si tinand cont de faptul ca joaca acasa si au parte de sprijinul suporterilor cel mai probabil se vor impune. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este 1 solist.

 

Pronostic: FC Vaslui Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.55