Pont Copenhaga Steaua

Analiza FC Copenhaga – Steaua Bucuresti

 

 

In tur meciul Steaua – FC Copenhaga sa terminat cu victoria Stelei cu 1-0. A fost un meci in care Steaua a dominat tot meciul si Copenhaga a incercat doar sa se apere. Steaua este lider in Grupa E cu 10 puncte iar FC Copenhaga are 7 puncte. Steaua are nevoie de minim un egal pentru a se califica. Daca pierd au nevoie de victoria lui Molde cu Stuttgart.  Rezultatul din celalalt meci ii intereseaza si pe cei de la Copenhaga, daca Molde invinge, si au nevoie de o victorie in fata Stelei la mai mult de un gol.

 

 

 

Cum nici o echipa nu este absolut sigura de calificare, acesta poate fi un meci foarte interesant. Nici una din echipe nu are jucatori suspendati, dar la Copenhaga va lipsi Bolanos deoarece este accidentat. Cred ca ambele echipe au o defensiva excelenta, dar Steaua este mai buna per total. Pana recent Steaua parea invincibila. Apoi au prins o forma mai slaba. Dupa doua infrangeri consecutive si-au refacut moralul cu o victorie cu 6-0. In ultimele 10 meciuri Steaua are 7 victorii 1 egal si 2 infrangei. Nici FC Copenhaga nu are o statistica rea. In ultimele zece meciuri au castigat 7 si au pierdut 3. Ar tebuii sa fie un meci foarte echilibrat intre doua echipe cu calitati de Champions League.

 

 

 

FC Copenhaga – Steaua pronostic 1X2

Steaua sunt liderii grupei si maestrii ai jocului rapid. Ei pot astepta echipa nordica numarul unu si cand au sansa sa declanseze contra-atacuri. Nu ma pot gandi la alt scenariu pentru ei. Sansa celor de la Copenhaga ar fi sa stea foarte sus si sa nu ofere prea multe sanse de contra-atac Stelei. Cum nordicilor le trebuie o victorie la mai mult de un gol, va fi un meci foarte intens.

 

Pariati X2 la cota 1.53 oferita de bet365.

 

Pont FC Copenhaga – Steaua total goluri

FC Copenhaga va ataca din primul minut deoarece au nevoie de goluri, si le va da celor de la Steaua destule sanse de contra-atac. Nu vad ca aceasta calificare sa se schimbe dramatic in acest meci. Va fi un meci foarte echilibrat si un pariu sub 2.5 este unul foarte bun.

Casa de parirui 10bet.com ofera cota 1.76 la sub 2.5. In decembrie beneficiati si de un bonus la depozitare de 800 RON la 10bet. Daca va plac cotele bune si banii gratis puteti incerca 10bet.com.