Meci: FC Botosani – Universitatea Cluj

Luni, 07.10.2013 pe stadionul “Municipal” din Botosani, de la ora 16:00 se va juca partida dintre FC Botosani si “U” Cluj, meci ce se desfasoara in etapa a 10-a a Ligii I.

 

FC Botosani ocupa un surprinzator loc 4 in Liga I, dupa 9 meciuri disputate in care au obtinut 5 victorii, 3 remize si 1 infrangere. In ultima etapa, botosanenii s-au impus in deplasare la ultima clasata, Corona Brasov, scor 2-1. Cristian Popovici, antrenorul celor de la FC Botosani va incepe partida cu “U” Cluj cel mai probabil cu urmatorul 11: Curileac, Patache, Dinu, Ursu, Acsinte, Tincu, Vasvari, Croitoru, Fulop, Carjan si Hadnagy. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul moldovenilor.

 

“U” Cluj este penultima in Liga I, cu doar 3 puncte acumulate dupa 9 partide. Clujenii nu au reusit sa obtina nicio victorie in acest sezon, au remizat de 3 ori si au fost invinsi de 6 ori. “Sepcile rosii” au remizat in ultima etapa pe teren propriu in compania celor de la Sageata Navodari, scor 1-1. Ionel Ganea a fost demis de la echipa saptamana asta, astfel incat Gheorghe Barbu, noul antrenorul al celor de la “U” va aborda partida cu Botosani cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Veselovsky, Takacs, Szilagyi, Abrudan, Mendy, Bucsa, Balde, Rilke, Cristocea, Borza si Ene. Nu vor putea evolua in aceasta partida Ratiu si Dedu care sunt accidentati, si Tarnacop care este suspendat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.40 pentru o victorie a celor de la FC Botosani, 4.40 pentru o remiza si 8.00 pentru o victorie a celor de la “U” Cluj. Cu toate ca nimeni nu se astepta, cei de la Botosani au practicat un joc foarte bun sezonul acesta, mult peste jocul celor de la “U”. Tinand cont ca joaca si pe teren propriu botosanenii se pot impune fara probleme.

 

Pronostic: FC Botosani Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.40