Acest duel spaniol din sferturile de finala ale Champions League va fi probabil si unul din cele mai interesante dueluri avand in vedere forma celor doua echipe.Atletico este lider in campionat si are un punct peste Barcelona.In acest sezon cele 2 echipe s-au intalnit de 3 ori dar  toate partidele s-au incheiat la egalitate.Atletico nu a castigat pe Camp Nou din 2006.

fc barcelona atletico madrid

 

Barcelona joaca bine si au 5 partide consecutive castigate,inclusiv meciul decisiv cu Real Madrid.Acelea a fost un meci unde si-au aratat adevaratul caracter,presiunea fiind imensa,daca ar fi pierdut acel meci isi puteau lua adio de la titlu.Au marcat 4 goluri la Madrid iar Messi a fost cel mai bun jucator.In acest sezon au sansa de a castiga iar 3 trofee.Sambata trecuta in derbyul local cu Espanyol nu au jucat excelent dar au reusit o victorie cu 1-0.Au suferit o pierdere grea in acel meci,portarul Valdes s-a accidentat si va lipsi tot restul sezonului.In acest meci nu va juca nici Alex Song aceste fiind accidentat.Echipa probabila:Pinto-Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba-Busquets, Xavi, Iniesta-Neymar, Messi, A. Sanchez.

 

Atletico nu are sanse la 3 trofee in acest sezon,fiind eliminati din cupa,dar a ramas in cursa pentru 2.Cele mai mari sperante le au la campionat acolo unde sunt lideri de 3 etape si nu au pierdut in ultima deplasare de la Bilbao,acolo unde si Barca si Real s-au incurcat in acest sezon.In acest moment au 6 victorii consecutive dar toate obtinute la limita.Au fost condusi la Bilbao cu 1-0 dar au reusit sa intoarca rezultatul.In acel meci antrenorul Simeone a menajat cativa jucatori pentru meciul acesta cu Barcelona.Echipa probabila:Courtois-Juanfran, Godin, Miranda, Filipe-Gabi, Mario Suarez-Koke, Arda Turan, C. Rodriguez-Diego Costa.

 

Atletico a demonstrat in acest sezon ca o poate incurca pe Barca dar miza in acest meci este mai mare iar Barcelona va juca la victorie.Brca are o cota la victorie de 1.53 la Bet365.

Photo by Oh-Barcelona.com