Meci: David Ferrer – Florian Mayer

 

Joi, 10.10.2013 in turul al 3-lea al turneului pe hard de la Shanghai se vor intalni spaniolul David Ferrer, numarul 4 mondial si neamtul Florian Mayer, numarul 50 mondial. Cei doi s-au mai intalnit de 6 ori pana acum in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 4-2 in favoarea lui Ferrer, acesta castigand ultimele partide dintre cei doi fara sa piarda vreun set.

 

David Ferrer a jucat direct in turul 2, acolo unde a trecut de cehul Lukas Rosol, in 2 seturi, scor 6-3 6-4. Spaniolul a avut evolutii mediocre la ultimele turnee pe hard la care a participat. La Motreal a fost eliminat in primul tur de rusul Alex Jr. Bogomolov, la US Open a pierdut in sferturile de finala in fata francezului Richard Gasquet, la Kuala Lumpur a pierdut de asemenea in sferturi in fata portughezului Joao Souza, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Beijing, a pierdut din nou in sferturi in fata lui Gasquet.

 

Florian Mayer a trecut aici in primul tur de chinezul Di Wu, in 2 seturi, scor 6-3 6-3, iar in turul al 2-lea l-a invins de asemenea in 2 seturi pe francezul Benoit Paire, scor 7-6 7-5. Neamtul nu a avut evolutii foarte bune la ultimele turnee la care a participat. La Montreal a pierdut in turul al 2-lea in fata lui Djokovic, la Cincinnati a pierdut in primul tur in fata lui Isner, la US Open a pierdut in fata lui Murray in turul al 3-lea, iar la ultimul turneu, cel de la Beijing a pierdut in primul tur in fata lui Gasquet.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.25 pentru o victorie a lui Ferrer si 3.75 pentru o victorie a lui Mayer. Tinand cont de evolutiile celor doi din ultima perioada si de partidele directe, cred ca Ferrer se poate impune in minimum de seturi.

 

Pronostic: Ferrer 2-0 Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.66