Meci: Concordia Chiajna – Astra Giurgiu

 

Sambata, 05.10.2013 pe stadionul “Concordia” din Chiajna, de la ora 17:00 se joaca partida dintre Concordia Chiajna si Astra Giurgiu, meci ce se desfasoara in etapa a 10-a din Liga I.

 

Concordia Chiajna se afla momentan pe locul 14 in Liga I, dupa 6 partide disputate in care au obtinut 2 victorii, au remizat o data si au pierdut de 3 ori. In ultima etapa, cei de la Chiajna au pierdut in deplasare la Ceahlaul Piatra-Neamt, scor 3-1. Ionut Chirila, antrenorul celor de la Concordia Chiajna va incepe partida impotriva celor de la Astra cel mai probabil cu urmatorul 11: Ramniceanu, Cretu, Leca, Melinte, Savin, Rosu, Papasterianos, Neagu, Onduku, Cosereanu si Wellington. Nu vor putea evolua pentru Concordia, Bucurica, Ispir si Orlando care sunt accidentati.

 

Astra Giurgiu este lider in Liga I, dupa 8 meciuri disputate, in care au reusit sa obtina 6 victorii, o remiza si au fost invinsi o singura data. In ultima etapa, giurgiuvenii s-au impus fara probleme pe teren propriu impotriva celor de la FC Brasov, scor 3-0. Daniel Isaila, antrenorul celor de la Astra va aborda partida cu Chiajna cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Coman, Matel, Youssef, Gaman, Morais, Laban, Seto, Cristescu, Budescu, William si Ivanovski. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul celor de la Astra Giurgiu.

 

Bet365 ne ofera o cota de 5.00 pentru o victorie a celor de la Concordia, 3.50 pentru o remiza si 1.73 pentru o victorie a celor de la Astra. Sezonul trecut Astra s-a impus in ambele partide, 6-3 pe teren propriu si 2-0 la Chiajna. Consider ca si anul acesta diferenta de valoare dintre cele doua echipe este evidenta, in favoarea celor de la Astra. Tinand cont de rezultatele obtinute de cele 2 echipe anul acesta si de pozitia din clasament, consider ca cei de la Giurgiu se pot impune fara probleme.

 

Pronostic: Astra Giurgiu Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.73